Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › LinX problem.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

LinX problem.

post #1 of 4
Thread Starter 
I downloaded Linx and installed it but when I start it it says it's working but my cores and temps show that nothing is happening. What did I miss during the install?
The Space Heater
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 3.9ghz@1.21v Asus R2E Asus 5970 800/1100 Dominator GT 1600 CAS7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Couple in Raid0, Couple in IDE Couple of DVD/RW 7 Ultimate H233H 
PowerCase
BFG EX1200W Antec 1200 
  hide details  
Reply
The Space Heater
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 3.9ghz@1.21v Asus R2E Asus 5970 800/1100 Dominator GT 1600 CAS7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Couple in Raid0, Couple in IDE Couple of DVD/RW 7 Ultimate H233H 
PowerCase
BFG EX1200W Antec 1200 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
try to run Linx as admin had same issues but this fixed it
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Thanks I'll try that.
The Space Heater
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 3.9ghz@1.21v Asus R2E Asus 5970 800/1100 Dominator GT 1600 CAS7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Couple in Raid0, Couple in IDE Couple of DVD/RW 7 Ultimate H233H 
PowerCase
BFG EX1200W Antec 1200 
  hide details  
Reply
The Space Heater
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 3.9ghz@1.21v Asus R2E Asus 5970 800/1100 Dominator GT 1600 CAS7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Couple in Raid0, Couple in IDE Couple of DVD/RW 7 Ultimate H233H 
PowerCase
BFG EX1200W Antec 1200 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by DryHeat View Post
Thanks I'll try that.
hmmmm if that does not work try a reinstall could be files missing
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
home computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[intel core i7 930 @ 2.93ghz 0.993v] [ASUS Rampage III Gene x58 motherboard] [ 2X 1gb ati 5870s in cfx @ 850/1200 1.1v] [12gb 6x2gb nannya memory 1600mhz 1.66v 9-9-9-27] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[5x western digital blacks 640gb 64mb in raid 0] [sony blueraydrive/sony dvdrw drive] [Windows 7 Ultimate x64] [ dell UltraSharpU2311H widescreen 1080p lcd ] 
KeyboardPowerCaseMouse
[logitech black MX 5500 Keyboard] [corsair hx 650watt Power Supply] [corrsair 600T] [logitech black MX 5500 mouse] 
Mouse Pad
none 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › LinX problem.