Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Internet explorer
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Internet explorer - Page 2

post #11 of 12
Are you sure you don't have some spyware or a virus, sounds like a good time for a re-install of windows.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400@4.0 DFI Blood Iron EVGA 9600GT 8 Gigs Gskill pc6400 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor Diamond Max Windows7 Pro Acer AL2016W yes 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ 500w SXS Ultra Aluminus yes yes 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400@4.0 DFI Blood Iron EVGA 9600GT 8 Gigs Gskill pc6400 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor Diamond Max Windows7 Pro Acer AL2016W yes 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ 500w SXS Ultra Aluminus yes yes 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by fstfrddy
Are you sure you don't have some spyware or a virus, sounds like a good time for a re-install of windows.
What I did in the end is download firefox off of limewire and installed that way. Everything now is a ok, and I can't be happier. Thanks for all your help guys!!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD 64 X2 4400+ Asus A8N-SLI XP Pro LG 19" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech OCZ Modstream 520w Gigabyte 3D aurora Logitech 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD 64 X2 4400+ Asus A8N-SLI XP Pro LG 19" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech OCZ Modstream 520w Gigabyte 3D aurora Logitech 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Internet explorer