Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Can't connect to Stanford
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Can't connect to Stanford

post #1 of 3
Thread Starter 
what the heck is going on? I have been unable to connect to Stanford for the past hour. reset my internet thinking it was messed up, restarted computer and still the same ol crap of attempting to get work packets going in an endless loop. this is happening on my GPU3 client and also my smp client, is this happening to anyone else? really would like to get this going before i have to leave for work in an half hour
New moon rising
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 Arock X58 Extreme EVGA GTX470 SC 825/1650/1900@1.087V 6GB G.Skills Pi Series 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 500AAKS Optiarcs Blueray drive BC-5100S Windows 7 Enterprise/Ultimate I-Inc 28inch 
KeyboardPowerCaseMouse
I-Rock KR-6170 OCZ-Z850M Lian Li V1200B Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
New moon rising
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 Arock X58 Extreme EVGA GTX470 SC 825/1650/1900@1.087V 6GB G.Skills Pi Series 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 500AAKS Optiarcs Blueray drive BC-5100S Windows 7 Enterprise/Ultimate I-Inc 28inch 
KeyboardPowerCaseMouse
I-Rock KR-6170 OCZ-Z850M Lian Li V1200B Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
I'm getting units, might've just went down though.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 C0 3.6 w/1.28 vcore ASUS P6X58D Premium 3 x GTX 275 12 gb Ballistix tracers 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750gb seagate Win7 pro 64bit 4 monitor(3 24 in., 1 17 in.) saitek eclipse II 
PowerCase
Corsair 850w Lian Li PC-G75B 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by markt View Post
I'm getting units, might've just went down though.
funny after i make my little rant and after almost 100 unsuccessful attempts it finally connects....i kept restarting it so that's why it went so long, lol. but argh i dont want to come home from work to have the same issue, as im gonna be offline tonight for a bit so I can install my waterblock...YAY
New moon rising
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 Arock X58 Extreme EVGA GTX470 SC 825/1650/1900@1.087V 6GB G.Skills Pi Series 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 500AAKS Optiarcs Blueray drive BC-5100S Windows 7 Enterprise/Ultimate I-Inc 28inch 
KeyboardPowerCaseMouse
I-Rock KR-6170 OCZ-Z850M Lian Li V1200B Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
New moon rising
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 Arock X58 Extreme EVGA GTX470 SC 825/1650/1900@1.087V 6GB G.Skills Pi Series 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 500AAKS Optiarcs Blueray drive BC-5100S Windows 7 Enterprise/Ultimate I-Inc 28inch 
KeyboardPowerCaseMouse
I-Rock KR-6170 OCZ-Z850M Lian Li V1200B Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Can't connect to Stanford