Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Reinstalled OS with no sound
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Reinstalled OS with no sound - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Thanks for the replies.
The first 2 drivers don't work, when I try to install the drivers it says that I have a different chipset, or chispet not found.

I tried the links provided by Xavier1421. Version 7.1 was the same as above, version 7.0 successfully installed, but then when I restarted the PC there was no change, it was installed but there was still no sound and no speaker icon on the taskbar.

It is a micro ATX motherboard. I opened the case and all it says is:

P901DMP
E241819
post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by NightQuest View Post
Thanks for the replies.
The first 2 drivers don't work, when I try to install the drivers it says that I have a different chipset, or chispet not found.

I tried the links provided by Xavier1421. Version 7.1 was the same as above, version 7.0 successfully installed, but then when I restarted the PC there was no change, it was installed but there was still no sound and no speaker icon on the taskbar.

It is a micro ATX motherboard. I opened the case and all it says is:

P901DMP
E241819

when i searched with these numbers(P901DMP).it came up as a jetway motherboard,is this it and if so here are all the drivers
http://www.jetway.com.tw/jw/motherbo...roname=P901DMP
Black Edition
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon X4 870K @ 4.50 ASUS A68HM-Plus FM2+ EVGA GeForce GTX 760 Crucial Ballistix Sports (8GB.) (DDR3-1600) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
SanDisk SSD Plus 240GB. Toshiba (500GB.) Hitachi Deskstar (500GB.) SAMSUNG DVD Burner 24X SH-224DB/BEBE 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Hyper T4 Windows 10 Enterprise x64 SHARP LC-32LB150U 60HZ LED 1080p Logitech Wireless Keyboard (K360) 
PowerCaseMouseAudio
CORSAIR CX series CX600M 600W Thermaltake V3 Black Edition Logitech Wireless Mouse (M325) ASUS DG 5.1 DD 
  hide details  
Reply
Black Edition
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon X4 870K @ 4.50 ASUS A68HM-Plus FM2+ EVGA GeForce GTX 760 Crucial Ballistix Sports (8GB.) (DDR3-1600) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
SanDisk SSD Plus 240GB. Toshiba (500GB.) Hitachi Deskstar (500GB.) SAMSUNG DVD Burner 24X SH-224DB/BEBE 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Hyper T4 Windows 10 Enterprise x64 SHARP LC-32LB150U 60HZ LED 1080p Logitech Wireless Keyboard (K360) 
PowerCaseMouseAudio
CORSAIR CX series CX600M 600W Thermaltake V3 Black Edition Logitech Wireless Mouse (M325) ASUS DG 5.1 DD 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Reinstalled OS with no sound