Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Has anyone use the new msi afterburner 1.6
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Has anyone use the new msi afterburner 1.6

post #1 of 4
Thread Starter 
I just downloaded the new msi afterburner 1.6, when i run kombuster with my overclock setting i notice the gpu does not go to 95-100% usage like it use to while running kombustor just around 60%+.


Edited by ritchwell - 6/9/10 at 11:04am
Master Shifu
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel core i7 3770k (4.5) Gigabyte Z77x-UP5TH EVGA GTX 670 2G SLI 16 Gig Samsung  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 330 raid 0 ( Windows 8) WD Caviar Black LG DVD R/RW Corsair 100H Push and Pull 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 pro Auria 27'WQHD 2560x1440 Logitech K750 Thermaltake 850 
CaseMouseAudio
Corsair 700D w/window side panel Logitech G700 gaming mouse Klipsh Promedia 2.1 
  hide details  
Reply
Master Shifu
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel core i7 3770k (4.5) Gigabyte Z77x-UP5TH EVGA GTX 670 2G SLI 16 Gig Samsung  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 330 raid 0 ( Windows 8) WD Caviar Black LG DVD R/RW Corsair 100H Push and Pull 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 pro Auria 27'WQHD 2560x1440 Logitech K750 Thermaltake 850 
CaseMouseAudio
Corsair 700D w/window side panel Logitech G700 gaming mouse Klipsh Promedia 2.1 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
You may want to give Unwinder or Garrett_Wu a heads up since they were those who designed the software:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=305901
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SimpleTech View Post
You may want to give Unwinder or Garrett_Wu a heads up since they were those who designed the software:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=305901
Just put a post to the link provided. Any other members experiencing this with there 5XXX series?
Master Shifu
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel core i7 3770k (4.5) Gigabyte Z77x-UP5TH EVGA GTX 670 2G SLI 16 Gig Samsung  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 330 raid 0 ( Windows 8) WD Caviar Black LG DVD R/RW Corsair 100H Push and Pull 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 pro Auria 27'WQHD 2560x1440 Logitech K750 Thermaltake 850 
CaseMouseAudio
Corsair 700D w/window side panel Logitech G700 gaming mouse Klipsh Promedia 2.1 
  hide details  
Reply
Master Shifu
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel core i7 3770k (4.5) Gigabyte Z77x-UP5TH EVGA GTX 670 2G SLI 16 Gig Samsung  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 330 raid 0 ( Windows 8) WD Caviar Black LG DVD R/RW Corsair 100H Push and Pull 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 pro Auria 27'WQHD 2560x1440 Logitech K750 Thermaltake 850 
CaseMouseAudio
Corsair 700D w/window side panel Logitech G700 gaming mouse Klipsh Promedia 2.1 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by ritchwell View Post
I just downloaded the new msi afterburner 1.6, when i run kombuster with my overclock setting i notice the gpu does not go to 95-100% usage like it use to while running kombustor just around 60%+.
I have the same issue, but if I set AA to maximum in kombuster it goes up to ~85%.
Red Monsoon
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k @4.9ghz Asus Maximus V Formula Zotac GTX 680 Mushkin 994008 16gb @2133mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Intel 330 180gb Sony Optiarc AD-7690H-01 EK Supreme HF Classified Razor GTX680 
CoolingCoolingOSMonitor
XSPC RX480 / RS240 Monsoon D5 Windows 7 Pro Asus PA248Q 
KeyboardPowerCaseAudio
Logitech G15 v2 Corsair AX850 Silverstone TJ07 Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro 
  hide details  
Reply
Red Monsoon
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k @4.9ghz Asus Maximus V Formula Zotac GTX 680 Mushkin 994008 16gb @2133mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Intel 330 180gb Sony Optiarc AD-7690H-01 EK Supreme HF Classified Razor GTX680 
CoolingCoolingOSMonitor
XSPC RX480 / RS240 Monsoon D5 Windows 7 Pro Asus PA248Q 
KeyboardPowerCaseAudio
Logitech G15 v2 Corsair AX850 Silverstone TJ07 Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Has anyone use the new msi afterburner 1.6