Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › no display at my monitor
New Posts  All Forums:Forum Nav:

no display at my monitor

post #1 of 5
Thread Starter 
hi ALL
i need ur all help..
just now i format PC after install ok the window, i install my GC driver after install the wizard request to restart window, so i restart it but after restart the screen no display come out n just hang it, why??have u all meet this problem before?
my GC is ATI RX600pro and the driver is the new Crystal 6.2, it is the new driver my GC can't support??
pls help me thanks you all very much.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
Athlon64 3000+ Venice Abit AN8 Ultra Therlmatake Pure460W CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
Athlon64 3000+ Venice Abit AN8 Ultra Therlmatake Pure460W CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Sounds like a Windows and driver problem there..It could be because of a corrupt install...When booting up keep tapping F8 on your keyboard until a menu comes up asking you a variety of ways to boot into Windows and select safe mode. Once there delete the drivers and re-install them..Im guessing you are reffering to windows XP..Please be more clear on OS information.
post #3 of 5
Thread Starter 
ya u right is Win XP
it can boot up after taping F8 ?? but no display
sorry i am new for it
thanks alot ur help i will try it, if cant what should i do?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
Athlon64 3000+ Venice Abit AN8 Ultra Therlmatake Pure460W CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
Athlon64 3000+ Venice Abit AN8 Ultra Therlmatake Pure460W CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Thread Starter 
hi ALL
i need ur all help..
just now i format PC after install ok the window XP, i install my GC driver after install the wizard request to restart window, so i restart it but after restart the screen no display come out why??have u all meet this problem before?
my GC is ATI RX600pro and the driver is the new Crystal 6.2, it is the new driver my GC can support??
pls help me thanks you all very much.

Quote:
Originally Posted by SpookedJunglist
[Moved this post from the other thread you created to this thread]
In the future Only create one thread per problem
Thank you
Spooked
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
Athlon64 3000+ Venice Abit AN8 Ultra Therlmatake Pure460W CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardPowerCase
Athlon64 3000+ Venice Abit AN8 Ultra Therlmatake Pure460W CM Stacker 830 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Ok Well try doing the F8 to go lto the booting ioption screen and slect ''Boot VGA LOGGING'' this will get you into windows ..The colours will look messed up lol but thats normal..The do what i said above.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › no display at my monitor