Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need Help!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need Help!!

post #1 of 7
Thread Starter 
Hey guys this is my first time to try to build a pc and i got it all togather the one in my sig and win i turn it on the computer starts up but i dont get no picture on the screen i do have the pci-e cable hooked up to the card and the card does run the fan and all its a EVGA i have my ram in slot A1 and B1 and i have tried it in A1 and A2 still no go and i have the green light at the bottom of the board??? please i realy wona get it going ASAP
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 4400 x2 ASUS A8N32-SLI Deluxe 7800GT OC 2GB XMS Platnum 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
120GB western digital Windows XP Home ViewSonic 20.1"Widescreen Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Antic T.P.2 550 SLI Thermaltake Armor Razer Diamonback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 4400 x2 ASUS A8N32-SLI Deluxe 7800GT OC 2GB XMS Platnum 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
120GB western digital Windows XP Home ViewSonic 20.1"Widescreen Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Antic T.P.2 550 SLI Thermaltake Armor Razer Diamonback 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Quote:
Originally Posted by Allen
Hey guys this is my first time to try to build a pc and i got it all togather the one in my sig and win i turn it on the computer starts up but i dont get no picture on the screen i do have the pci-e cable hooked up to the card and the card does run the fan and all its a EVGA i have my ram in slot A1 and B1 and i have tried it in A1 and A2 still no go and i have the green light at the bottom of the board??? please i realy wona get it going ASAP
Did you connect the power plug to the card?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6700 3.6 1.35v Asus P5B Deluxe Wifi 8800gtx 2Gb Crucial Ballstix 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x WD raptors XP Pro -SP2 Samsung 204b Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
OCZ GX 600w Lian-Li 1000vb Logitech Mx-518 +MX revolution 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6700 3.6 1.35v Asus P5B Deluxe Wifi 8800gtx 2Gb Crucial Ballstix 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x WD raptors XP Pro -SP2 Samsung 204b Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
OCZ GX 600w Lian-Li 1000vb Logitech Mx-518 +MX revolution 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
tke out 1 ddr dim and clear cmos and try abd load the bios if all is ok inside the case wiring etc..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3500+ A8N-SLI (Nforce4) Xp home LG 17" crt 
KeyboardPowerCaseMouse
Labtec Antec 480 2.0 True Power Antec TX 1088 AMG Microsoft Wheel/Optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3500+ A8N-SLI (Nforce4) Xp home LG 17" crt 
KeyboardPowerCaseMouse
Labtec Antec 480 2.0 True Power Antec TX 1088 AMG Microsoft Wheel/Optical 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Thread Starter 
well... i tried it and a nother card and still nothing im fixin to go and have some one to look at it and make shure its all hooked up right and if it is i guess ill have to return it thanks for the help
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 4400 x2 ASUS A8N32-SLI Deluxe 7800GT OC 2GB XMS Platnum 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
120GB western digital Windows XP Home ViewSonic 20.1"Widescreen Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Antic T.P.2 550 SLI Thermaltake Armor Razer Diamonback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 4400 x2 ASUS A8N32-SLI Deluxe 7800GT OC 2GB XMS Platnum 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
120GB western digital Windows XP Home ViewSonic 20.1"Widescreen Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Antic T.P.2 550 SLI Thermaltake Armor Razer Diamonback 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
what are the beeps that the system gives when you boot? Look up your Bios online and see what they mean. Might help with an explanation.
Coolmaster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 Asus Rampage II extreme Matrix GTX 285 6GB Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x500MB Sata raid0, 1TB usb LG Windows 7 (x64) Samsung 2450h 
KeyboardPowerCaseMouse
NEXL Thermaltake tough 850 Coolmaster 932 HAF Logitech 
Mouse Pad
Everglide Titan 
  hide details  
Reply
Coolmaster
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 Asus Rampage II extreme Matrix GTX 285 6GB Corsair Dominator 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x500MB Sata raid0, 1TB usb LG Windows 7 (x64) Samsung 2450h 
KeyboardPowerCaseMouse
NEXL Thermaltake tough 850 Coolmaster 932 HAF Logitech 
Mouse Pad
Everglide Titan 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
i dont get any beeps
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 4400 x2 ASUS A8N32-SLI Deluxe 7800GT OC 2GB XMS Platnum 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
120GB western digital Windows XP Home ViewSonic 20.1"Widescreen Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Antic T.P.2 550 SLI Thermaltake Armor Razer Diamonback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 4400 x2 ASUS A8N32-SLI Deluxe 7800GT OC 2GB XMS Platnum 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
120GB western digital Windows XP Home ViewSonic 20.1"Widescreen Saitek Eclipse 
PowerCaseMouse
Antic T.P.2 550 SLI Thermaltake Armor Razer Diamonback 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
"sounds like some conflicts" probably. Yer runnin partions? Also, take it down to 512 in slots 1-4. Each time turn off monitor and pull your video card...if that don't work put in 512, (after cmos clr) vid card, plug cord back in and boot with your XP disk in the hole...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4F 630 Prescott Asus P5VD1-x XP-Home + Sp2 Compaq's) 
KeyboardPowerCaseMouse
same 400W (generic) grey (generic) log/wireless 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
P4F 630 Prescott Asus P5VD1-x XP-Home + Sp2 Compaq's) 
KeyboardPowerCaseMouse
same 400W (generic) grey (generic) log/wireless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need Help!!