Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › display adapter not loading right????
New Posts  All Forums:Forum Nav:

display adapter not loading right????

post #1 of 2
Thread Starter 
in the past week this has happened 3-4 times....

i restart my computer, when windows desktop displays its not at its usual resolution of 1280x1024, it reverts to 800x600. i then go into device manager and check and i see a yellow caution ! by my display adapter setting.

however, i restart my computer and it resets fine to 1280x1024 and i check in device manager and there seems to be no problem.

anybody got any idea what could be causing this? my driver version is 81.98. could this have anything to do w/ it?

thx in advance!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
amd 3700+ san diego abit kn8 sli evga 7800gt 2 x 1gb gskill ddr 500 
OSMonitorKeyboardPower
xp pro 19 inch cmv lcd logitech g15 550 sunbeam nuuo 
CaseMouse
ultra wizard logitech mx 510 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
amd 3700+ san diego abit kn8 sli evga 7800gt 2 x 1gb gskill ddr 500 
OSMonitorKeyboardPower
xp pro 19 inch cmv lcd logitech g15 550 sunbeam nuuo 
CaseMouse
ultra wizard logitech mx 510 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
I had a problem with that once. It was my refresh rate. I had it set to 75hz instead of 60hz. Now technicall 75 is better on the eyes, but some monitors won't display. Might wanna check that out.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6850 p5n32-e sli 8800gtx Crucial Ballistix 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb vista basic. 20.1" samsung Zboard 
PowerCaseMouse
Antec 550W Lian Li logitech g5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6850 p5n32-e sli 8800gtx Crucial Ballistix 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 1tb vista basic. 20.1" samsung Zboard 
PowerCaseMouse
Antec 550W Lian Li logitech g5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › display adapter not loading right????