Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › x800gto2 HELP!!!!!!!!!!!! ASAP IM STUCK AND DONT NO WHAT TO DO :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

x800gto2 HELP!!!!!!!!!!!! ASAP IM STUCK AND DONT NO WHAT TO DO :( - Page 4

post #31 of 47
Thread Starter 
yeah ill try that its crap 430w and 1 12v and 20a and i have 5 case fans ,floppy, cd ,rom ,hd and all the usual im thinking of updating because i cant get my cpu clocks stable either thanx for the advice ,what should the 12v rail not drop below
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
post #32 of 47
Quote:
Originally Posted by enzo15
yeah ill try that its crap 430w and 1 12v and 20a and i have 5 case fans ,floppy, cd ,rom ,hd and all the usual im thinking of updating because i cant get my cpu clocks stable either thanx for the advice ,what should the 12v rail not drop below
Really 12v, but no lower than +/- 5% of the original spec.
If it's a generic 430W psu then you might have found your problem. Try running it with 12p @ stock settings and this should at least let you run stabily until you can upgrade
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
post #33 of 47
Thread Starter 
well ati tool is the problem aswell
when i have stockeverything with 16pp i get artifacts and it also freezez when i flashed it back it went to 12pp and i still got artifact in ati tool at stock so after a few flashes i kept it at 12pp with the 850series bios and that worked best i got 459on the core and 533 on the memory and that was the highest .but the day before i flashed it i had it sitting at 561core and 570mem with no artifacts so whats up with that is ati tool just acting up or is it the bios flash that has done it ?
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
post #34 of 47
Thread Starter 
also im going to try disconecting all my fans and test that c if that works kk thanx ill be on later once i study so thanx ste
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
post #35 of 47
Quote:
Originally Posted by enzo15
well ati tool is the problem aswell
when i have stockeverything with 16pp i get artifacts and it also freezez when i flashed it back it went to 12pp and i still got artifact in ati tool at stock so after a few flashes i kept it at 12pp with the 850series bios and that worked best i got 459on the core and 533 on the memory and that was the highest .but the day before i flashed it i had it sitting at 561core and 570mem with no artifacts so whats up with that is ati tool just acting up or is it the bios flash that has done it ?
Could just be ATITool. Are you using the beta? If so, try the stable 0.24 version and see if that's better. An R430 would never be able to reach 561Mhz on the core without serious volt mods and/or extreme cooling.
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
Clevo P170HM
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 2760QM HD 6990m Samsung 1333mhz Crucial M4 SSD 
Hard DriveOS
Western Digital Black 500gb Windows 7 64 Bit 
  hide details  
Reply
post #36 of 47
Thread Starter 
well i had it sitting at 461mhz sry not 561 so used to seeing everyone with theres sitting at that also im using beta .24

my settings that i ran bf2 with where 563mhz and 573mhz i had some artifacts but very few and it didnt freeze below is the what happens in ati tool and some of my benchmarks :|

what does the delta blah blah blah thing mean ??



z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
post #37 of 47
have you run ati tool with out fraps open as the counter can be detected as artifacts, but it looks like your getting other artifacts aswell so it may not be a problem.
Opteron Prime
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Opteron 165 DFI Infinity RS482 HIS X1950Pro ICEQ 2GB Samsung "UCCC" 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 x Seagate 'Cuda 80GB DVDR/RW Win Xp Pro Medion 17" lcd 10ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Int. Pro. PCIcase 400w dual 12's Aerocool Baydream Mastige Trust GM-4200 
Mouse Pad
wood! 
  hide details  
Reply
Opteron Prime
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Opteron 165 DFI Infinity RS482 HIS X1950Pro ICEQ 2GB Samsung "UCCC" 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3 x Seagate 'Cuda 80GB DVDR/RW Win Xp Pro Medion 17" lcd 10ms 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Int. Pro. PCIcase 400w dual 12's Aerocool Baydream Mastige Trust GM-4200 
Mouse Pad
wood! 
  hide details  
Reply
post #38 of 47
Thread Starter 
hey tryed all of that dosnt make any difference also it isnt my power supply i detached all my fans etc and it just freezez everytime i flash it to 16pp so thats screwed im going to try see if they will take it back in return for the dual dvi rbc and r480 in other words
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
z4ranger !
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ @ 2.9ghz asrock 939 dual ati x1950pro 2gb geil bh-5 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
samsung 250gb LG flatron(m1710a),8ms logitech diNovo 430w 
CaseMouse
jeantech g-max Logitech diNovo 
  hide details  
Reply
post #39 of 47
I ran into problems with the ATI tool on my system also.
I now use the Omega Drivers ati tray tools instead.
No more artifacts. No more BSoD!
AIW x800xt running at 555/586.
AMD Quad
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 940 Deneb 3.0GHz Asus M3N72-D ATI 4870 1 GB DDR5 4 GB G.Skill 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 200 GB SATA Raid 0 Win Vista 64 bit 22" Acer LCD Logitech Cordless iTouch 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream Pro 700 W Antec 900 MX 510 
  hide details  
Reply
AMD Quad
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 940 Deneb 3.0GHz Asus M3N72-D ATI 4870 1 GB DDR5 4 GB G.Skill 1066 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 x 200 GB SATA Raid 0 Win Vista 64 bit 22" Acer LCD Logitech Cordless iTouch 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream Pro 700 W Antec 900 MX 510 
  hide details  
Reply
post #40 of 47
if use atiwinflash to flash back your old bios, it will preserve your pipes settings. http://www.techpowerup.com/downloads/261 . I hope this helps.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 GO@3ghz P5E3 Deluxe X38 Sapphire HD2900XT Gskill 2x1gb, 1gb single channel DDR3/1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.11 500gb 32mb cache Pioneer DVD±R Burner XP pro 32bit/Vista Premium sp1 64bit/Ubuntu 8.04 Sceptre 20.1" Widescreen LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
some Kingwin USB model Hiper 580w Black Modular Thermaltake Bach VX w/window 92mm fan Logitech G3 
Mouse Pad
$2.99 Big Lots special 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 GO@3ghz P5E3 Deluxe X38 Sapphire HD2900XT Gskill 2x1gb, 1gb single channel DDR3/1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.11 500gb 32mb cache Pioneer DVD±R Burner XP pro 32bit/Vista Premium sp1 64bit/Ubuntu 8.04 Sceptre 20.1" Widescreen LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
some Kingwin USB model Hiper 580w Black Modular Thermaltake Bach VX w/window 92mm fan Logitech G3 
Mouse Pad
$2.99 Big Lots special 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › x800gto2 HELP!!!!!!!!!!!! ASAP IM STUCK AND DONT NO WHAT TO DO :(