Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › MOBO Problems???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

MOBO Problems???

post #1 of 4
Thread Starter 
My friends computer at first wouldn't detect a hard drive

Checked all of his cables their all great and spiffy.

Then we couldn't get the whole computer to turn on hmmmmmm.... We figured out it was when we connected the hard drive to the PSU it would automatically turn off..

This is a Jetway motherboard....with sockets for 754 and 939

Is it the motherboard or are there any other possible problems????
Money Snatcher
(13 items)
 
  
KeyboardCaseMouse
Mircrosoft Natural Ergonomic Cosoms S modded Logitech Revolution 
  hide details  
Reply
Money Snatcher
(13 items)
 
  
KeyboardCaseMouse
Mircrosoft Natural Ergonomic Cosoms S modded Logitech Revolution 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Is it SATA or IDE? Are the Jumpers set correctly on the Back of the HD?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6700 3.6 1.35v Asus P5B Deluxe Wifi 8800gtx 2Gb Crucial Ballstix 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x WD raptors XP Pro -SP2 Samsung 204b Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
OCZ GX 600w Lian-Li 1000vb Logitech Mx-518 +MX revolution 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6700 3.6 1.35v Asus P5B Deluxe Wifi 8800gtx 2Gb Crucial Ballstix 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x WD raptors XP Pro -SP2 Samsung 204b Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
OCZ GX 600w Lian-Li 1000vb Logitech Mx-518 +MX revolution 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
I won't detect the IDE, and the jumpers haven't been touched His mobo has ten thousand jumpers though!!The PSU just won't power on if we have something else plugged into except for the basics on the Board If it's bad i'll post a pic of it so ya'll can laugh at it...
Money Snatcher
(13 items)
 
  
KeyboardCaseMouse
Mircrosoft Natural Ergonomic Cosoms S modded Logitech Revolution 
  hide details  
Reply
Money Snatcher
(13 items)
 
  
KeyboardCaseMouse
Mircrosoft Natural Ergonomic Cosoms S modded Logitech Revolution 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Does he have a CD/DVD drive pluged in? You could try and unplug the CD/DVD drive he has plugged in and plug the HD in to see if it works.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6700 3.6 1.35v Asus P5B Deluxe Wifi 8800gtx 2Gb Crucial Ballstix 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x WD raptors XP Pro -SP2 Samsung 204b Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
OCZ GX 600w Lian-Li 1000vb Logitech Mx-518 +MX revolution 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6700 3.6 1.35v Asus P5B Deluxe Wifi 8800gtx 2Gb Crucial Ballstix 667 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2x WD raptors XP Pro -SP2 Samsung 204b Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
OCZ GX 600w Lian-Li 1000vb Logitech Mx-518 +MX revolution 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › MOBO Problems???