Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › PCMark04/05 Problem :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

PCMark04/05 Problem :(

post #1 of 3
Thread Starter 
I ran PCMark04 and 05, and both say that the benchmark was interrupted at the web page rendering. Im using IE7, so that may be the problem. But when i try to install IE6, they say that i cannot because a never version is detected! How do i solve this?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD X2 3800 2.50GHz ASUS A8N-SLI Premium XP Pro 17" DVI 
Power
Antec TP-II 550 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD X2 3800 2.50GHz ASUS A8N-SLI Premium XP Pro 17" DVI 
Power
Antec TP-II 550 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
if you just updated it to IE7, I think you can remove it from "add/remove" in control panel, you have to check the tick box at the top "show updates". Then restart and it should be back to IE6... I think
C2DaGuv
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6850 Asus P5K Deluxe WiFi 8800GTX 4 x 1Gb OCZ8500 Reaper HPC 
OSMonitorPowerCase
XP Pro & Vista64 Ultimate 24" Dell Widescreen LCD Corsair HX620W Modded CM Stacker (Original) 
  hide details  
Reply
C2DaGuv
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2D E6850 Asus P5K Deluxe WiFi 8800GTX 4 x 1Gb OCZ8500 Reaper HPC 
OSMonitorPowerCase
XP Pro & Vista64 Ultimate 24" Dell Widescreen LCD Corsair HX620W Modded CM Stacker (Original) 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Thanks DaGuv. Restarting com now... Rep added btw
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD X2 3800 2.50GHz ASUS A8N-SLI Premium XP Pro 17" DVI 
Power
Antec TP-II 550 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD X2 3800 2.50GHz ASUS A8N-SLI Premium XP Pro 17" DVI 
Power
Antec TP-II 550 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › PCMark04/05 Problem :(