Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Build Logs › I just built my first rig, no signal?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I just built my first rig, no signal? - Page 4

post #31 of 35
Quote:
Originally Posted by ghettogeddy View Post
there bent you can fix them with a credit card or something similar i bent the pins on my gf 940 quad the other day and use that and a exact o blade to straighten them out worked like a charm
It's easiest to use a mechanical pencil. But if it was a first build, I'd just RMA it like he's doing so he knows it's going to last.
post #32 of 35
Thread Starter 
The pins were like 90 degrees bent. I tried to bend one back and it almost broke off.
It was just hanging there so I RMA's it this morning.

I rep+'d all of your posts.

I sent it with priority mail so it should be back first half of next next week.
Edited by BONKILLER - 8/28/10 at 9:13am
Sub $400
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon x2 260 Biostar A770E Galaxy GTS 250 4GB RAM 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD Burner Windows 7 Ultimate 64 Bit 22 inch 1080p monitor 
PowerCase
530W Raidmax NZXT Lexa S 
  hide details  
Reply
Sub $400
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon x2 260 Biostar A770E Galaxy GTS 250 4GB RAM 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD Burner Windows 7 Ultimate 64 Bit 22 inch 1080p monitor 
PowerCase
530W Raidmax NZXT Lexa S 
  hide details  
Reply
post #33 of 35
Thread Starter 
Oh and I realized that I never put the 4 pin power connector for the CPU power in either..lol
Sub $400
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon x2 260 Biostar A770E Galaxy GTS 250 4GB RAM 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD Burner Windows 7 Ultimate 64 Bit 22 inch 1080p monitor 
PowerCase
530W Raidmax NZXT Lexa S 
  hide details  
Reply
Sub $400
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon x2 260 Biostar A770E Galaxy GTS 250 4GB RAM 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD Burner Windows 7 Ultimate 64 Bit 22 inch 1080p monitor 
PowerCase
530W Raidmax NZXT Lexa S 
  hide details  
Reply
post #34 of 35
While reading through this thread, I was gonna ask you if you hooked up the 4pin connector to the board.

I guess you didn't! Hahaha
/hwaw
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 3770k @ 4.3ghz 1.160v ASRock Z77 Extreme6 Gigabyte R9 290 Windforce Sapphire R9 290 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
2x4gb Samsung RAM @ 2000mhz 9-10-9-28 1.425v OCZ Vertex 4 Hitacho Deskstar Crucial M550 
CoolingCoolingCoolingOS
Corsair H80 (CPU) Thermalright Spitfire (GPU) Gelid Icy Vision (GPU) Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
BENQ GW2450 Asus PB278Q Cooler Master Quickfire Rapid Seasonic 750w  
CaseMouseMouse Pad
Black Interior HAF 932 Roccat Kone  Artisan Hien Hard 
  hide details  
Reply
/hwaw
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 3770k @ 4.3ghz 1.160v ASRock Z77 Extreme6 Gigabyte R9 290 Windforce Sapphire R9 290 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
2x4gb Samsung RAM @ 2000mhz 9-10-9-28 1.425v OCZ Vertex 4 Hitacho Deskstar Crucial M550 
CoolingCoolingCoolingOS
Corsair H80 (CPU) Thermalright Spitfire (GPU) Gelid Icy Vision (GPU) Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
BENQ GW2450 Asus PB278Q Cooler Master Quickfire Rapid Seasonic 750w  
CaseMouseMouse Pad
Black Interior HAF 932 Roccat Kone  Artisan Hien Hard 
  hide details  
Reply
post #35 of 35
Thread Starter 
haha yeah
Sub $400
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon x2 260 Biostar A770E Galaxy GTS 250 4GB RAM 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD Burner Windows 7 Ultimate 64 Bit 22 inch 1080p monitor 
PowerCase
530W Raidmax NZXT Lexa S 
  hide details  
Reply
Sub $400
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon x2 260 Biostar A770E Galaxy GTS 250 4GB RAM 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD Burner Windows 7 Ultimate 64 Bit 22 inch 1080p monitor 
PowerCase
530W Raidmax NZXT Lexa S 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Build Logs
Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Build Logs › I just built my first rig, no signal?