Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need Help: Urgent
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need Help: Urgent

post #1 of 21
Thread Starter 
I moved my comp today and plugged everything back in. My comp WONT BOOT UP!! but everything still seems functionable
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
post #2 of 21
We need more info than that. What things have you tried? What's the exact symptoms?
Main Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67 EVO GTX 980 16GB DDR3 1866mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Revodrive 3 x2 240GB, M500 960GB, 2x WD 1TB Rai... Noctua NH-D14 Windows 10 Apple Cinema 30" 1600p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Orion Spark Capstone 750w CM Storm Scout Logitech G700s 
  hide details  
Reply
Main Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67 EVO GTX 980 16GB DDR3 1866mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Revodrive 3 x2 240GB, M500 960GB, 2x WD 1TB Rai... Noctua NH-D14 Windows 10 Apple Cinema 30" 1600p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Orion Spark Capstone 750w CM Storm Scout Logitech G700s 
  hide details  
Reply
post #3 of 21
make sure the power cable is plugged in all the way and the voltage didn't get switced in the back.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
allendale e6400 gigabyte ds3 palit 9600gt sonic 2x1gig g skill ddr 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
37 raptor and 250 gig xp pro 22" lcd logitech cordless 
PowerCaseMouse
ocz gamextream 700w antec p182 g7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
allendale e6400 gigabyte ds3 palit 9600gt sonic 2x1gig g skill ddr 800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
37 raptor and 250 gig xp pro 22" lcd logitech cordless 
PowerCaseMouse
ocz gamextream 700w antec p182 g7 
  hide details  
Reply
post #4 of 21
Make sure that all the power supply leads are connected, inside and outside the computer. Reply with more info
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD X2 4400+ ASUS A8R32-MVP DELUXE WINDOWS XP PRO 64bit SAMSUNG 940B 19" 
PowerCase
ANTEC HE 500W ANTEC P180 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
AMD X2 4400+ ASUS A8R32-MVP DELUXE WINDOWS XP PRO 64bit SAMSUNG 940B 19" 
PowerCase
ANTEC HE 500W ANTEC P180 
  hide details  
Reply
post #5 of 21
Thread Starter 
My computer turns on and all and i can see all the lights but it doesnt like show anything on my monitor. and when i press the power buttin in front it turns off like i just turned it on. ive tried reseting the cmos and switching the power supply off and on

the switch in the back says 115W and 230W which do i use
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
post #6 of 21
Thread Starter 
i need help like now guys
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
post #7 of 21
115V on the back. 230 will fry it. Remove video card, turn it on, see if you get any beeps or HD activity. If so, shut off, put card back in and boot. If still no go remove battery for ~10 minutes and replace and try powering up again. Make sure monitor is plugged in and video cable is secure and in the correct output on the card.
post #8 of 21
Thread Starter 
how do u take out the battery
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
post #9 of 21
Theres a little clip on the side of it. Push outwards on that and the battery will pop out.
post #10 of 21
reseat your RAM and maybe try it with only 1 stick.
Darkness
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 Gigabye GA-EP45-UD3P EVGA GTX660 8GB G.Skill PK 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 640GB & Samsung F1 750Gb LG BD & HD Windows 8 Pro x64 HP w2207 
KeyboardPowerCaseMouse
FILCO FKBN87M/NPEK Enermax Modu82+ 525w CM 690 Logitech G9x 
Mouse PadAudio
Razor Destructor ODAC 
  hide details  
Reply
Darkness
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 Gigabye GA-EP45-UD3P EVGA GTX660 8GB G.Skill PK 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 640GB & Samsung F1 750Gb LG BD & HD Windows 8 Pro x64 HP w2207 
KeyboardPowerCaseMouse
FILCO FKBN87M/NPEK Enermax Modu82+ 525w CM 690 Logitech G9x 
Mouse PadAudio
Razor Destructor ODAC 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need Help: Urgent