Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › [Official] Guild Wars 2 Discussion, Video & Screenshot Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Guild Wars 2 Discussion, Video & Screenshot Thread - Page 699

post #6981 of 10385
Quote:
Originally Posted by HaiiYaa View Post

45fps sounds about right
http://www.tomshardware.com/reviews/guild-wars-2-performance-benchmark,3268-6.html

i don't care for the fps, but the random lag spikes are EXTREMELY annoying.
post #6982 of 10385
Quote:
Originally Posted by imolate View Post

i don't care for the fps, but the random lag spikes are EXTREMELY annoying.

When do you get the lag spikes? I can tell you this much, I have an i7 @4.8ghz and a 670 GTX FTW and if I have supersampling enabled my fps goes from about 120 to about 80 and when I turn my camera boom I shoot down to like 30-40. Try changing supersampling to native sampling if you haven't already. Hope this helps!
post #6983 of 10385
my love to finish hitting 80 is gone. I hit 74 and it's just like ugh tired of doing this.

Blame Black Mesa and Borderlands 2, but I really have no desire now. Might have to do with fact already had 3 friends quit the game too as well but I usually never play with them anyways cause they tend to quit every game quickly, especially mmo's
post #6984 of 10385
Quote:
Originally Posted by Crabby654 View Post

When do you get the lag spikes? I can tell you this much, I have an i7 @4.8ghz and a 670 GTX FTW and if I have supersampling enabled my fps goes from about 120 to about 80 and when I turn my camera boom I shoot down to like 30-40. Try changing supersampling to native sampling if you haven't already. Hope this helps!

sampling is native, yeh its usually when i turn the camera or say i run over a hill or something comes into the screen, but sometimes i can just run around in circles or a straight line back and forward and it will still do it, its a complete joke. i have native sampling settings on atm.
post #6985 of 10385
Got the game up and running but the performance is bad, I have about 30-50 fps and I dont have frame cap or v-sync on. I have the newest drivers and everything is set on max. Is this a driver issue or what, anyone else have problems with GTX 680?
White One
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k ASUS P8Z77-V PRO GTX 680 8gb 1333mhz 
Hard DriveCoolingKeyboardPower
SAMSUNG SSD 830  CORSAIR H80 Razer BlackWidow SuperFlower Golden Green 550w 
CaseMouse
CORSAIR 600T WHITE Razer DeathAdder 
  hide details  
Reply
White One
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k ASUS P8Z77-V PRO GTX 680 8gb 1333mhz 
Hard DriveCoolingKeyboardPower
SAMSUNG SSD 830  CORSAIR H80 Razer BlackWidow SuperFlower Golden Green 550w 
CaseMouse
CORSAIR 600T WHITE Razer DeathAdder 
  hide details  
Reply
post #6986 of 10385
Quote:
Originally Posted by imolate View Post


i don't care for the fps, but the random lag spikes are EXTREMELY annoying.

 

You're talking about Connection lag spike or Framerate (FPS) shuttering? You said you don't care about FPS so I guess you're talking about connection lags?

 

Framerate =/= Lag.

ASUS ROG ZEPHYRUS
(11 items)
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel 7700HQ GTX 1080 Max-Q 16GB DDR4 2400MHz 512GB PCIE G3 x4 NVME 512GB M.2 SSD 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro 15.6" Matte IPS HD 120Hz NVIDIA G-SYNC ASUS Aura Core 230w PSU 
MouseMouse PadAudio
Logitech G602 Logitech G440 Logitech G933 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
  hide details  
Reply
ASUS ROG ZEPHYRUS
(11 items)
 
≡ Snowbaru ≡
(17 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel 7700HQ GTX 1080 Max-Q 16GB DDR4 2400MHz 512GB PCIE G3 x4 NVME 512GB M.2 SSD 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro 15.6" Matte IPS HD 120Hz NVIDIA G-SYNC ASUS Aura Core 230w PSU 
MouseMouse PadAudio
Logitech G602 Logitech G440 Logitech G933 
CPUCPUMotherboardGraphics
5HP 5HP 5HP 5HP 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
5HP 5HP 5HP 5HP 
OSMonitorKeyboardPower
5HP 5HP 5HP 5HP 
CaseMouseMouse PadAudio
5HP 5HP 5HP 5HP 
Other
5HP 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i7 3930K 4.9Ghz Asus Sabertooth X79 EVGA GTX TITAN 1250Mhz KPE/Hybrid BIOS (SOLD) NVIDIA Geforce GTX 1080 Ti Founder Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm 2400Mhz OCZ Vertex 4 Samsung 850 EVO 13000GB HDDs 
CoolingOSMonitorKeyboard
EKWB Custom Watercooling, XSPC, Bitpower, Primo... Windows 10 Pro x64 (1607) ASUS PG278Q G-SYNC (2560x1440) Logitech G910 Onion Spark 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA SuperNOVA 850G2 Gold Fractal Design Define S Logitech G502 Logitech G440 
AudioOtherOtherOther
Logitech G933 Xbox One Controller Asus RT-AC68U Hitron CDA3 
  hide details  
Reply
post #6987 of 10385
I'm getting good frame rates on my GTX 680 ftw+ 4gb, usually above 80 with Max settings and super sampling. What has been pissing me off though is the random game crashes. After the last patch the g game randomly crashes for no reason. There isn't anything wrong with my setup that I can tell and it doesn't happen consistently. Sometimes i'll play smoothly for hours and sometimes it will crash after playing for 20 minutes and do it several times. It doesn't happen every time either. Then i just get a message saying the game has crashed and that an error report will be sent to arena net. Anybody else have this happening?
post #6988 of 10385
Quote:
Originally Posted by lightofshados View Post

I'm getting good frame rates on my GTX 680 ftw+ 4gb, usually above 80 with Max settings and super sampling. What has been pissing me off though is the random game crashes. After the last patch the g game randomly crashes for no reason. There isn't anything wrong with my setup that I can tell and it doesn't happen consistently. Sometimes i'll play smoothly for hours and sometimes it will crash after playing for 20 minutes and do it several times. It doesn't happen every time either. Then i just get a message saying the game has crashed and that an error report will be sent to arena net. Anybody else have this happening?

I had crashing issues about a week ago, uninstalled EVGA Precision and it stopped completely really weird. I usually crashed when talking to a vendor or zoning somewhere. Did I say this before? Terrible memory!
post #6989 of 10385
I have precision installed just to clock my fan higher

Sent from my DROID X Running ICS CM9
post #6990 of 10385
Crashes are due to unstable systems, plain and simple. Besides a few network disconnects, I have not experienced any of the problems other people are mentioning. I have Afterburner installed and a hearty OC on my GTX670. I get 50+ FPS with everything maxed out.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › [Official] Guild Wars 2 Discussion, Video & Screenshot Thread