Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › No power after rebuild
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No power after rebuild - Page 2

post #11 of 19
awesome, sort of, glad you figured it out but sucks that stuff died on you. hope its back up and running quick
The Move
(13 items)
 
Son's Rig
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750  Gigabyte P55 UD4P rev 1.0 HIS 6850 / SLI GTX 460 Corsair Vengeance DDR3 (2x4gb) 1600mhz  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
250 GB WD x2 Raid 0 ASUS DVD/R Corsair H50 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' LCD Logitech MK260 CM Silent Pro M600w Lian Li PC 60Plus II 
Mouse
Logitech  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 7750 BE @ 3.2 Asus M3N72-D 9600 GSO G94 512 2x2 PNY XLR8 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 200 SATA2 Pioneer Lightscribe Thermaltake R1 Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' Logitech Antec 500W Antec 300 Illusion 
Mouse
Logitech 
  hide details  
Reply
The Move
(13 items)
 
Son's Rig
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750  Gigabyte P55 UD4P rev 1.0 HIS 6850 / SLI GTX 460 Corsair Vengeance DDR3 (2x4gb) 1600mhz  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
250 GB WD x2 Raid 0 ASUS DVD/R Corsair H50 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' LCD Logitech MK260 CM Silent Pro M600w Lian Li PC 60Plus II 
Mouse
Logitech  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 7750 BE @ 3.2 Asus M3N72-D 9600 GSO G94 512 2x2 PNY XLR8 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 200 SATA2 Pioneer Lightscribe Thermaltake R1 Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' Logitech Antec 500W Antec 300 Illusion 
Mouse
Logitech 
  hide details  
Reply
post #12 of 19
Thread Starter 
Well I just got it all back together and still no power. I'm starting to get a little pissed. I have no idea what the problem could be. The board ran fine all day at work. Any ideas any one??
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
Take put your 20 pin conector and check if all the cables ae in right. If they look distorted or disconnected take them out 1 by 1 and label them, then put them back in. Theres probably better solutiond out there, this is jsut 1 idea.
FX Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320e Gigabyte GA-970A-UD3P Sapphire R9 380 4GB 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 240GB SSD HGST 4TB Storage DVD-RW Cooler Master Hyper 212 EVO 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 x64 AOC 27" 1080p Corsair CX750m Corsair 200R 
Audio
Asus Xonar DS 
  hide details  
Reply
FX Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320e Gigabyte GA-970A-UD3P Sapphire R9 380 4GB 2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Intel 240GB SSD HGST 4TB Storage DVD-RW Cooler Master Hyper 212 EVO 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 x64 AOC 27" 1080p Corsair CX750m Corsair 200R 
Audio
Asus Xonar DS 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
Thread Starter 
Well right now I'll try anything. Thanks
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
post #15 of 19
Thread Starter 
Sorry for the double post. All the leads look ok but when I jump the new PSU the lights and fans only come on for a half second and then nothing. If I unplug the PSU and try again it will do the same thing, but if I flick the switch I get nothing. How could I kill two PSU's back to back??? Oh ya, it's plugged in to a Smart UPS 620 so I know its not power going in thats the problem. Any more ideas out there?
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
post #16 of 19
Thread Starter 
Well im really confused. Is it possible that if the chipset block was not on tight enough the board will not light up the led?? As I was messing in my system I moved the tubing up a bit on the block and the led came on. It seems the top of the block was not pressing down on the chip enough. Is this even possible? Also if so would replacing the pegs fix this or is it a chip issue?? I should add when I tested at work it was with the stock HSF on it.

EDIT: WOOT My rig lives The only thing I can think is that the chipset has some sensor in it to tell when the HS isn't on correctly. After applying a lot of pressure to the pegs that hold the w/b on my system has not had any problems. Solving this problem was a pure fluke that was caused by moving my 2nd video card and the led lighting up. Had I not caught that I could have pulled my hair out for a long time.
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
wow youve had the worst luck hope it s permanent solution, ive never heard of a chip set requiring you to have the right pressure for it to come on. Best of luck to ya sir
The Move
(13 items)
 
Son's Rig
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750  Gigabyte P55 UD4P rev 1.0 HIS 6850 / SLI GTX 460 Corsair Vengeance DDR3 (2x4gb) 1600mhz  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
250 GB WD x2 Raid 0 ASUS DVD/R Corsair H50 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' LCD Logitech MK260 CM Silent Pro M600w Lian Li PC 60Plus II 
Mouse
Logitech  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 7750 BE @ 3.2 Asus M3N72-D 9600 GSO G94 512 2x2 PNY XLR8 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 200 SATA2 Pioneer Lightscribe Thermaltake R1 Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' Logitech Antec 500W Antec 300 Illusion 
Mouse
Logitech 
  hide details  
Reply
The Move
(13 items)
 
Son's Rig
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750  Gigabyte P55 UD4P rev 1.0 HIS 6850 / SLI GTX 460 Corsair Vengeance DDR3 (2x4gb) 1600mhz  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
250 GB WD x2 Raid 0 ASUS DVD/R Corsair H50 Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' LCD Logitech MK260 CM Silent Pro M600w Lian Li PC 60Plus II 
Mouse
Logitech  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 7750 BE @ 3.2 Asus M3N72-D 9600 GSO G94 512 2x2 PNY XLR8 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 200 SATA2 Pioneer Lightscribe Thermaltake R1 Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 22' Logitech Antec 500W Antec 300 Illusion 
Mouse
Logitech 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
Thread Starter 
Thanks hednik, I know it's a odd issue to have eh! It took me a week to figure it out and I do this for a living lol.
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
MainframeIII
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930K Asus P9X79 Deluxe Asus R9 290X 16GB G-Skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x240GB Crucial SSD Raid 0 Lg DVD W7 64bit Benq 24" FP241W & 23" FP231W 
KeyboardPowerCaseMouse
G15 PC P&C Silencer 750 Thermaltake Armor Modded Rat 9 
Audio
Asus Xonar Essence STX 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
are you talking about the chip on the mobo? I never heard of a mobo not working from not having presure on it that is wierd. maybe its bad or something. This may be causing you to short out here and there and eventually it took out your ram and PSU

I would seriously think about getting a new mobo asap before it shorts out again. All it would take is a little bump and boom... there you are looking for what went out this time
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 EVGA 122-CK-NF68-AR 2x8800GTS 640MB Geil DDR2 Pc 6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
XP 64bit 22 Wide 
KeyboardPowerCaseMouse
Generic PC Power and Cooling 610 Thermaltake Compaq Optical 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 EVGA 122-CK-NF68-AR 2x8800GTS 640MB Geil DDR2 Pc 6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
XP 64bit 22 Wide 
KeyboardPowerCaseMouse
Generic PC Power and Cooling 610 Thermaltake Compaq Optical 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › No power after rebuild