Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Is It My Installed Graphics And Drivers????
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Is It My Installed Graphics And Drivers????

post #1 of 3
Thread Starter 
i did a bad bios flash to my x800pro and it's blank screen. I tried using nvidia pci card to flash "backup.rom" bios to the x800pro but it give me an error saying "0FL01" "ADAPTER 0 NOT FOUND". Is this because i currently have an nvidia agp card installed??? i didn't uninstall the drivers i just wanted to see if the flash would work... is it not recognizing it becuase of that reason, should i try uninstall nvidia drivers and retry????? plz help and respond soon~!!!!!
post #2 of 3
As my friend, fishie, was flashing his he had like a 75/25% pas fail bios flash so it could be its just a bad bios and you ruined the card, It could also be that driver are corupted, it also could be a number of other things, i suggest pming fishie.
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
OK, so you did a BAD flash to your ATI X800 Pro, so used an Nvidia PCI(?) card to try and Re-Flash it?

your post and the one below is a bunch of textial-dhireia.

I suggest you get a PCI Video card, and getting the correct Aplication and BIOS ROM.

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1633
I7 Master Race
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 860 Stock Asus P7P55D PRO EVGA GTX 480 2X8GB Gskill RipJaw 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
300GB Veloiciraptor + 1Tb Seagate  Sata DVD+-R Corsair H100i Windows 7 
MonitorPowerCase
HP 20' Widescreen Thermatake Toughpower 850W Cooler Master Centurion 590 
  hide details  
Reply
I7 Master Race
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 860 Stock Asus P7P55D PRO EVGA GTX 480 2X8GB Gskill RipJaw 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
300GB Veloiciraptor + 1Tb Seagate  Sata DVD+-R Corsair H100i Windows 7 
MonitorPowerCase
HP 20' Widescreen Thermatake Toughpower 850W Cooler Master Centurion 590 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Is It My Installed Graphics And Drivers????