New Posts  All Forums:Forum Nav:

The PPD Police - Page 442

post #4411 of 6333
Thread Starter 

I've never had a GPU WU fail at 100%.

 

Hatchet I hope you get your H220 replaced or upgraded soon.

 

Even with all of our problems we've stayed on top so I'd guess we're not alone in that area.

 

I've uploaded my last WU for today as I'm now waiting for some 13000 WUs to finish.

 

I have a new video card on a UPS truck waiting for a driver to come to work Monday.

If I don't have Hatchetitis :D it should be folding Monday afternoon.

YGBSM!
(18 items)
 
exTC Folder
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Motorola MC6800 SS50 Backplane with support for SS-50 plug in b... MP-C Serial Interface MP-M 8k Ram 
OSMonitorKeyboardPower
Flex CT-64 CT-1024 Terminal 8V 10 Amp 
Other
SWTPC AC-30 Cassette Interface 
  hide details  
Reply
YGBSM!
(18 items)
 
exTC Folder
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Motorola MC6800 SS50 Backplane with support for SS-50 plug in b... MP-C Serial Interface MP-M 8k Ram 
OSMonitorKeyboardPower
Flex CT-64 CT-1024 Terminal 8V 10 Amp 
Other
SWTPC AC-30 Cassette Interface 
  hide details  
Reply
post #4412 of 6333
Quote:
Originally Posted by Hatchet View Post

Well, in this instance, i cant blame stanford. I woke up to a dead H220 pump. This is the 2nd unit that has failed on me. Getting realllllly frustrated with Swiftech.

I have my 8320 folding in the meantime, but its doing half the PPD as my 4670k.

I cant get this thing to overclock to save my life. it turbos at stock to 4.0ghz and shows 1.375 vcovre. so you would think manual 4.0ghz @ 1.375v would work, but it doesnt. Neither does 1.425v. So i have to be doing something wrong. I need to read some guides on AMD overclocking.
I am literally just changing the multiplier to 20, and manual vcore to 1.375v. not touching a single other thing. Am i missing something?





You might have to bump up load line calibration. What board do you have?
post #4413 of 6333
I don't know if this will help much at all, Hatchet, but he also appears to have the same mobo as you.

I kind of miss my 955 since it was so easy to adjust settings and clock it up. It took me about 2 hours just to tweak my 3930k. That's too bad about the h220 pump and I hope you get a replacement soon.
post #4414 of 6333
Im going to swap my H100 over to the 1150 rig either tonight or tomorrow. Prob going to have to drop the clocks/voltage a bit since its not quite as good as the H220.

I spent at least 2 hours trying to clock the 8230 yesterday following guides. The BIOS on my board (ASUS M5A97 R2.0) isnt quite the same as most guides, but i feel pretty sure i am following them correctly.
Again, considering it turbos to 4.0ghz @ 1.375v with everything on auto, you would think that if i set 4.0ghz @ 1.375-1.4v with everything on auto it would work. But no. Ive played with every other voltage selection mentioned by the guides, and only met with failure. Im guessing i am just overlooking something small....but i just dont know what.
Vishera
(14 items)
 
Haswell
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R2.0 ASUS 7770 DCII 1GB 16gb (2x8gb) Corsair Vengance @ 1600 10-10-10-2... 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 Pro 128gb SSD Intel 320 80gb DROBO 10TB (5x2TB) NAS Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Catleap Q270 27" 1440p Razer Black Widow Ultimate Corsair CX750m 
CaseMouse
Danger Den Torture Rack Logitech G500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4670k 4.7ghz @ 1.4v ASUS Z87-Pro  HD 4600 4gb (2x2gb) Crucial 1600mhz DDR3 
Hard DriveCoolingOSPower
Generic 40gb Swiftech H220 + 2x Cougar Vortex Cf-v 12 @ 1400rpm Ubuntu 12.4 Corsair CX750m 
Case
DangerDen Torture Rack 
  hide details  
Reply
Vishera
(14 items)
 
Haswell
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R2.0 ASUS 7770 DCII 1GB 16gb (2x8gb) Corsair Vengance @ 1600 10-10-10-2... 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 Pro 128gb SSD Intel 320 80gb DROBO 10TB (5x2TB) NAS Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Catleap Q270 27" 1440p Razer Black Widow Ultimate Corsair CX750m 
CaseMouse
Danger Den Torture Rack Logitech G500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4670k 4.7ghz @ 1.4v ASUS Z87-Pro  HD 4600 4gb (2x2gb) Crucial 1600mhz DDR3 
Hard DriveCoolingOSPower
Generic 40gb Swiftech H220 + 2x Cougar Vortex Cf-v 12 @ 1400rpm Ubuntu 12.4 Corsair CX750m 
Case
DangerDen Torture Rack 
  hide details  
Reply
post #4415 of 6333
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Hatchet View Post

Im going to swap my H100 over to the 1150 rig either tonight or tomorrow. Prob going to have to drop the clocks/voltage a bit since its not quite as good as the H220.

I spent at least 2 hours trying to clock the 8230 yesterday following guides. The BIOS on my board (ASUS M5A97 R2.0) isnt quite the same as most guides, but i feel pretty sure i am following them correctly.
Again, considering it turbos to 4.0ghz @ 1.375v with everything on auto, you would think that if i set 4.0ghz @ 1.375-1.4v with everything on auto it would work. But no. Ive played with every other voltage selection mentioned by the guides, and only met with failure. Im guessing i am just overlooking something small....but i just dont know what.

 

This is one case where the extra money for a Sabertooth, etc. might have been worth it. :D

 

Just before 9am my Vapor-X finished a WU and got a 'could not get an assignment' exception.

 

There's a thread on the folding forum about this that was started at 9pm last night and at least one answer that it would probably be this morning before someone would be back on campus that could fix it.

The good news is this is not Sat or Sun!

 

Here's also some more good news. :thumbsups

 

 

It seems late last night I made the big move and took 2nd. :specool:

Now if only I can hold on!

YGBSM!
(18 items)
 
exTC Folder
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Motorola MC6800 SS50 Backplane with support for SS-50 plug in b... MP-C Serial Interface MP-M 8k Ram 
OSMonitorKeyboardPower
Flex CT-64 CT-1024 Terminal 8V 10 Amp 
Other
SWTPC AC-30 Cassette Interface 
  hide details  
Reply
YGBSM!
(18 items)
 
exTC Folder
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Motorola MC6800 SS50 Backplane with support for SS-50 plug in b... MP-C Serial Interface MP-M 8k Ram 
OSMonitorKeyboardPower
Flex CT-64 CT-1024 Terminal 8V 10 Amp 
Other
SWTPC AC-30 Cassette Interface 
  hide details  
Reply
post #4416 of 6333
Hmmm, I was expecting an upload of 47xxx pts around 7am (WU 93% complete around 5am this morning) - no sign of it. I will have to wait until late this afternoon to figure out what happened.
post #4417 of 6333
Yeah, I was gonna ask you Ianofsong if you were expecting an update. I sure hope it turns up one way or another.

Hatchet, are you leaving turbo on when you are changing settings? Or are you making sure to turn off all C states, turbo, and the cpu spectrum disabled? This is kind of puzzling to me because it shouldn't be this hard just manually clock it to 4.0GHz. : /
post #4418 of 6333
Looks like a system crash. Came home to a blank screen. Computer was on but unresponsive. Anyway, folding now. Low points though when they drop.
post #4419 of 6333
OK - should have 30k drop around 12pm EST.
post #4420 of 6333
^ Well that's good, but this damn 7646 is going to take me a good 12 hours mad.gifsad-smiley-002.giffrown.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Team Competition