Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › [Resolved]WMP won't show video....
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Resolved]WMP won't show video....

post #1 of 7
Thread Starter 
My Windows Media Player won't show video for some reason... only sound... I checked the default file type stuff, but didn't see a problem... virus or adware (again)???
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Quote:
Originally Posted by Zipnogg
My Windows Media Player won't show video for some reason... only sound... I checked the default file type stuff, but didn't see a problem... virus or adware (again)???
Try and download A codec software package and get a DIVX decoder this will help you im sure of it as i had the same problem at one time..Also check you WMP settings.

Codec package: http://www.free-codecs.com/download/...k_All_in_1.htm
post #3 of 7
Thread Starter 
Nope... no go...
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Quote:
Originally Posted by Zipnogg
Nope... no go...
Damn have you Tried re-installing WMP?
post #5 of 7
Thread Starter 
How do I uninstall WMP? I don't see it in Add/Remove list.
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Are you in skin mode? It could be a bad file. You have to remove it via the windows components list.
post #7 of 7
Thread Starter 
I think it was the adware... I just scanned and caught 7.

I think it's fixed now.
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › [Resolved]WMP won't show video....