Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › PLease help, speaker problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

PLease help, speaker problem

post #1 of 8
Thread Starter 
Ok guys normaly im good with this stuff but my speakers arent even receiving any data from my computer, they play sound off my mp3 player and i dont know how to get them working, i need some fast help.
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Make sure nothing is muted in your master volume control.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400@4.0 DFI Blood Iron EVGA 9600GT 8 Gigs Gskill pc6400 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor Diamond Max Windows7 Pro Acer AL2016W yes 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ 500w SXS Ultra Aluminus yes yes 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400@4.0 DFI Blood Iron EVGA 9600GT 8 Gigs Gskill pc6400 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor Diamond Max Windows7 Pro Acer AL2016W yes 
PowerCaseMouseMouse Pad
OCZ 500w SXS Ultra Aluminus yes yes 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
I did, to me it looks like everythign is fine, drivers, and everythiung.
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
your onboard is dead. buy a PCI card.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3700+ @ 3.0 DFI lan P UT Ultra-D Win XP Pro liquidvideo 17" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
a wal mart one truepower 2 550W Sunbeam Transformer razer diamondback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3700+ @ 3.0 DFI lan P UT Ultra-D Win XP Pro liquidvideo 17" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
a wal mart one truepower 2 550W Sunbeam Transformer razer diamondback 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
would the mic work if the sound is dead?
and is there a way sto make it so that it goes the the second one the lighter green or normaly blue.
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
Thanks for the help guys i figured out the problem, wrong jack lol. i was plugging in a capble that wasnt connect into anything not my speakers.
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
ahhh well i had the same problem cept my onboard was dead. lol, you plugged it in the mic port didnt you...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3700+ @ 3.0 DFI lan P UT Ultra-D Win XP Pro liquidvideo 17" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
a wal mart one truepower 2 550W Sunbeam Transformer razer diamondback 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Athlon 64 3700+ @ 3.0 DFI lan P UT Ultra-D Win XP Pro liquidvideo 17" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
a wal mart one truepower 2 550W Sunbeam Transformer razer diamondback 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
I said earlier it might be able to put in the aux and i had put it in the aux not the right one.
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
The SHITTER
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Some intel core Som3ethign or other x1950 Pro 2 gb (2 sticks) ddr2 800 
Hard DriveOSMonitorPower
320 (2x 160) Gb Seagate Raid Windows XP Home Samsung 19in LCD 500 Watt 
Case
SHITBOX MODDED 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › PLease help, speaker problem