Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › [Resolved]Plugin issue.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Resolved]Plugin issue.

post #1 of 3
Thread Starter 
If you've read my thread in the Off Topic, you're probably well aware of my plug-in trouble in Firefox. Strangely enough, when I try to take notes from the Cisco site, it won't let me take notes.... showing the image that looks like a film strip that has a torn edge & w/ QuickTime logo on it. (It worked w/ Firefox before).

When I do it through IE, it works. But then I find out that the Cisco site uses Macromedia Flash Plugin, not Quicktime. I just updated Mac. Flash, mind you.

I also can't watch videos off Youtube.com through Firefox. I was able to do this before.

Please help.. it's really frustrating... Is there a way to live my life w/o quicktime and still watch videos and all that??

Thanks a lot.

P.S. I did virus scan, spy/adware scan, etc. all in safe mode.
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Try D\\Ling the Mega codecs pack that should help.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ SD KACAE @ 3.0 Lanparty Ultra D eVGA 7900GT KO Superclock 1 Gig G.Skill DDR550 TCCD 
Hard DriveOSMonitorPower
X2 80 Gig Seagate Raid 0 XP Home ViewSonic E90F+ 500 Watt 
CaseMouse
MGE Viper RaZeR CopperHead 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3700+ SD KACAE @ 3.0 Lanparty Ultra D eVGA 7900GT KO Superclock 1 Gig G.Skill DDR550 TCCD 
Hard DriveOSMonitorPower
X2 80 Gig Seagate Raid 0 XP Home ViewSonic E90F+ 500 Watt 
CaseMouse
MGE Viper RaZeR CopperHead 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
No go... oh my gosh.. what might be wrong? Should I just do system recovery??

EDIT: Nothing System Recovery can't handle... lol
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
The MBP
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 2.4 GHz Intel HD Graphics + GeForce GT 330M 256 MB PCI-E 4 GB 320 GB 
OSMonitorCase
Mac OS X: Snow Leopard 15.4'' LCD Aluminum! 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › [Resolved]Plugin issue.