Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ive flashed my x800xt and it doesnt stay at it
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ive flashed my x800xt and it doesnt stay at it

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi,

About 6months ago i flashed my x800xt to 519 on the gpu and 519 memory.

Anyway now when i check what its running at, it says 500 (defualt 519)
does anyone know why its not running at the speed its mean to?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
p4 3.4Ghz 550j @ 4.403Ghz Abit Fatal1ty AA8XE Xp service pack 2 Lcd 
PowerCaseMouse
550w performance Custom usb optic 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
p4 3.4Ghz 550j @ 4.403Ghz Abit Fatal1ty AA8XE Xp service pack 2 Lcd 
PowerCaseMouse
550w performance Custom usb optic 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Mabye the card can't handle the speed.
rebourn
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2320 3.0GHz ASRock Gigabyte GTX 460 768MB G.Skill Ripjaw 32GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
5 x 500GB Seagate SATA BenQ DVD Writer Windows 7 Pro 64Bit LG L204WT 20.1" WS 
KeyboardPowerCaseMouse
HP OCZ StealthXStreme 600W CM 690 Creative 
  hide details  
Reply
rebourn
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2320 3.0GHz ASRock Gigabyte GTX 460 768MB G.Skill Ripjaw 32GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
5 x 500GB Seagate SATA BenQ DVD Writer Windows 7 Pro 64Bit LG L204WT 20.1" WS 
KeyboardPowerCaseMouse
HP OCZ StealthXStreme 600W CM 690 Creative 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
so whys it only running at 500? if it cudnt run it, wudnt it just freeze
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
p4 3.4Ghz 550j @ 4.403Ghz Abit Fatal1ty AA8XE Xp service pack 2 Lcd 
PowerCaseMouse
550w performance Custom usb optic 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
p4 3.4Ghz 550j @ 4.403Ghz Abit Fatal1ty AA8XE Xp service pack 2 Lcd 
PowerCaseMouse
550w performance Custom usb optic 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ive flashed my x800xt and it doesnt stay at it