Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › problem with my oc. a8n-sli
New Posts  All Forums:Forum Nav:

problem with my oc. a8n-sli - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
it seems i have a little problem.

i install my new x1900xt and now, when the BIOS is loading and detecting the devices,...., i don´t see anything in my monitor, an apple cinema, but when the windows apears, all is ok. it´s just that i can´t see the bios.

i tried to put my other monitor, also with dvi, and i see the BIOS!!

i used my apple monitor for a long time and no problem.

what can i do to see the BIOS and also overclock???
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @4,275ghz RAMPAGE FORMULA. FSB 475MHZ. 4870X2 SAPPHIRE 4GB OCZ SLI PC8500. 4-4-4-12 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
RAPTOR 150GB 16MB CACHE WINDOWS XP PROFF. SP3 37" WESTINGHOUSE FULLHD LOGITECH 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX1000W ARMOR LOGITECH G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @4,275ghz RAMPAGE FORMULA. FSB 475MHZ. 4870X2 SAPPHIRE 4GB OCZ SLI PC8500. 4-4-4-12 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
RAPTOR 150GB 16MB CACHE WINDOWS XP PROFF. SP3 37" WESTINGHOUSE FULLHD LOGITECH 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX1000W ARMOR LOGITECH G5 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Make sure you are on the Latest MB BIOS and also check that it is set for PCIe as being first graphics device...
OS X 10.6.4
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Mac Mini Mac Mini Server 2011 Intel HD3000 8Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 Internal drives None OS X / W7 x64 Dell U3011 
KeyboardPowerCaseMouse
Apple Wireless & Wired Internal Mini brick Magic 
  hide details  
Reply
OS X 10.6.4
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Mac Mini Mac Mini Server 2011 Intel HD3000 8Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 Internal drives None OS X / W7 x64 Dell U3011 
KeyboardPowerCaseMouse
Apple Wireless & Wired Internal Mini brick Magic 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Thread Starter 
i have the 1016 bios, and i used with the 1007 and problems for a year.

it´s in pci-e too.

so weird that works with no problem with my other monitor, that it´s also DVI.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @4,275ghz RAMPAGE FORMULA. FSB 475MHZ. 4870X2 SAPPHIRE 4GB OCZ SLI PC8500. 4-4-4-12 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
RAPTOR 150GB 16MB CACHE WINDOWS XP PROFF. SP3 37" WESTINGHOUSE FULLHD LOGITECH 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX1000W ARMOR LOGITECH G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @4,275ghz RAMPAGE FORMULA. FSB 475MHZ. 4870X2 SAPPHIRE 4GB OCZ SLI PC8500. 4-4-4-12 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
RAPTOR 150GB 16MB CACHE WINDOWS XP PROFF. SP3 37" WESTINGHOUSE FULLHD LOGITECH 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX1000W ARMOR LOGITECH G5 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Thread Starter 
comming back to the oc. the best i find stable is this;

261x10= 2610mhz. 1´5v.

2´5-4-4-7-10-12. 2´9v. HTTx3.

do you think i can get lower timmings with the ocz plat rev2???
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @4,275ghz RAMPAGE FORMULA. FSB 475MHZ. 4870X2 SAPPHIRE 4GB OCZ SLI PC8500. 4-4-4-12 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
RAPTOR 150GB 16MB CACHE WINDOWS XP PROFF. SP3 37" WESTINGHOUSE FULLHD LOGITECH 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX1000W ARMOR LOGITECH G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8600 @4,275ghz RAMPAGE FORMULA. FSB 475MHZ. 4870X2 SAPPHIRE 4GB OCZ SLI PC8500. 4-4-4-12 2T 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
RAPTOR 150GB 16MB CACHE WINDOWS XP PROFF. SP3 37" WESTINGHOUSE FULLHD LOGITECH 
PowerCaseMouse
CORSAIR HX1000W ARMOR LOGITECH G5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › problem with my oc. a8n-sli