Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 9200se
New Posts  All Forums:Forum Nav:

9200se

post #1 of 7
Thread Starter 
ive tried to oc my 9200se. How is it possible that Ati Tool does not show the white dots even is the if the core and memory is over 700?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Intel Celeron 2.4Ghz Shuttle AV49v Win XP 15"TFT 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Intel Celeron 2.4Ghz Shuttle AV49v Win XP 15"TFT 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Welcome to oc.net please fill out your System specs in the User control Panel. Please Can you re-phrase your Question as i do not Follow you.
post #3 of 7
Quote:
Originally Posted by Trey_Gunn
ive tried to oc my 9200se. How is it possible that Ati Tool does not show the white dots even is the if the core and memory is over 700?
White Dots as in artifacts? What version of ATI Tool are you using? When the core and mem is over 700, do you see artifacts in games?
post #4 of 7
i think what he means is, he has his mem and core to over 700Mhz. and no artifacting is happening.

i think you arent pressing "set clock" or you havent changed the setting to "set clock immediatly"
Magnum
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-4460 Some crappy thing EVGA GTX960 6GB DDR3 PC10600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 1TB / 128GB SSD Win 7 23" Samsung Logitech G51 
PowerCase
600W CM Centurion 5 
  hide details  
Reply
Magnum
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-4460 Some crappy thing EVGA GTX960 6GB DDR3 PC10600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 1TB / 128GB SSD Win 7 23" Samsung Logitech G51 
PowerCase
600W CM Centurion 5 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
If you are reffering to Artifacts as Dodgy dots on your Screen then that is becasue You have your card Clocked to high. And being able to get the Core and Mem to 700 is rather hard to beleive..Are you sure you have Correct Values there ?
post #6 of 7
Thread Starter 
O yes i didnt have the "Apply clock immedeately" checked. Never mind.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Intel Celeron 2.4Ghz Shuttle AV49v Win XP 15"TFT 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardOSMonitor
Intel Celeron 2.4Ghz Shuttle AV49v Win XP 15"TFT 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
Quote:
Originally Posted by Trey_Gunn
O yes i didnt have the "Apply clock immedeately" checked. Never mind.
Well that makes Much more Sense as that card woudnt be able to take 700Core and 700mem.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 9200se