Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › [Official] XSPC Rasa 750 RS/RX120/240/360 Kit Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] XSPC Rasa 750 RS/RX120/240/360 Kit Club - Page 907

post #9061 of 13773
Well i got my new pump hooked everything back up and my kit is running super hot. Where before i never hit 44c now im in the high 50's same setup and everything. Any ideas? I even had to back down my overclock alooot running at 3.5 and it still getting in to the 50's while gaming
Edited by solar0987 - 7/29/11 at 5:30am
post #9062 of 13773
Mike, i thought spreading it like that wasn't the best because u get air bubbles or something trapped between the two surfaces?

I have since remounted using the Shin Etsu and guess what, temps seem a little worse! I put a pea sized blob in the middle, placed and pressed the block down on it and gave it a little wiggle to help with spreading and getting rid of trapped air then screwed it back in hand tight.

Temps currently running Prime Large FFTs at Stock CPU settings

52 50 51 47 - Compared to my first mount of around 48 44 46 43
My Gaming Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770K Z97X-SOC Force MSI GTX 1070 FE G.Skill TridentX 2400Mhz CL9 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
2 Crucial M4 256GB XSPC RX360 + RX240 + RX120 XSPC Raystorm EK 1070FE WB 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 64 Qnix QX2710 96Hz CM Storm Rapid Coolermaster V Series 850w 
CaseMouseMouse PadAudio
NZXT Switch 810 Mionix Mionix Onboard Sound / HD449s 
  hide details  
Reply
My Gaming Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770K Z97X-SOC Force MSI GTX 1070 FE G.Skill TridentX 2400Mhz CL9 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
2 Crucial M4 256GB XSPC RX360 + RX240 + RX120 XSPC Raystorm EK 1070FE WB 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 64 Qnix QX2710 96Hz CM Storm Rapid Coolermaster V Series 850w 
CaseMouseMouse PadAudio
NZXT Switch 810 Mionix Mionix Onboard Sound / HD449s 
  hide details  
Reply
post #9063 of 13773
Quote:
Originally Posted by solar0987 View Post
Well i got my new pump hooked everything back up and my kit is running super hot. Where before i never hit 44c now im in the high 50's same setup and everything. Any ideas? I even had to back down my overclock alooot running at 3.5 and it still getting in to the 50's while gaming
Have you checked the mount, spread of tim, ect?
post #9064 of 13773
Quote:
Originally Posted by Taylorsci View Post
Have you checked the mount, spread of tim, ect?
Didnt take the block out all i did was swap out the pump that stopped working for the new one.
post #9065 of 13773
heres my kit
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 760  p55 gd65 msi gigabyte 480 sli gskill ripjaws@ 1600- 4gig 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
150 raptor-1tb wdblk asus xspc 360 plus 120 rad windows 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
27 inch e2711 lg g15 corsair 850 RAVEN 2 
Mouse
razor 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 760  p55 gd65 msi gigabyte 480 sli gskill ripjaws@ 1600- 4gig 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
150 raptor-1tb wdblk asus xspc 360 plus 120 rad windows 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
27 inch e2711 lg g15 corsair 850 RAVEN 2 
Mouse
razor 
  hide details  
Reply
post #9066 of 13773
Quote:
Originally Posted by logan666 View Post
heres my kit
I could barely see anything! Does your camera have a flash?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k Asrock P67 Extreme 4 GTX 480 RIPJAWS DDR3 @ 1600MHZ 
Hard DriveOSCaseMouse
Vertex 2 Raid 0 Windows 7 HAF X Logitech G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k Asrock P67 Extreme 4 GTX 480 RIPJAWS DDR3 @ 1600MHZ 
Hard DriveOSCaseMouse
Vertex 2 Raid 0 Windows 7 HAF X Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #9067 of 13773
Quote:
Originally Posted by solar0987 View Post
Didnt take the block out all i did was swap out the pump that stopped working for the new one.
The same thing happened to me when I found packing material inside my res floating around. After I flushed my loop. re attached the res/pump and put in fresh water my temps were higher. I just wabbled my case from side to side, even upside down and this forced all the air out. After a few hrs, my temps returned.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k Asrock P67 Extreme 4 GTX 480 RIPJAWS DDR3 @ 1600MHZ 
Hard DriveOSCaseMouse
Vertex 2 Raid 0 Windows 7 HAF X Logitech G5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k Asrock P67 Extreme 4 GTX 480 RIPJAWS DDR3 @ 1600MHZ 
Hard DriveOSCaseMouse
Vertex 2 Raid 0 Windows 7 HAF X Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #9068 of 13773
Remounted by xspc razor and idle temps is now 34c from 45c. Now vantage load is 45C!
Red-rolock
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4770K Asus Sabertooth Z87 POV GTX 670 8gb (2x4gb) G.Skills RipjawsX 1866 CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Evo Pro 120gb 1TB Western Digital Caviar Black 500GB Seagate Barracuda SATA DVDRW 20x 
CoolingCoolingOSMonitor
Corsair H100i 3 x Phobya Nano LED red fans, 2 x Scythe Kama fans Windows 8.1  LG IPS234V 23' 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC LED 1920x1080 Razer BlackWidow XFX PRO 850W XXX edition Corsair Carbide 500R 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech MX518 Steelseries Diablo 3 edition Logitech z323 Logitech G35 
  hide details  
Reply
Red-rolock
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4770K Asus Sabertooth Z87 POV GTX 670 8gb (2x4gb) G.Skills RipjawsX 1866 CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Evo Pro 120gb 1TB Western Digital Caviar Black 500GB Seagate Barracuda SATA DVDRW 20x 
CoolingCoolingOSMonitor
Corsair H100i 3 x Phobya Nano LED red fans, 2 x Scythe Kama fans Windows 8.1  LG IPS234V 23' 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC LED 1920x1080 Razer BlackWidow XFX PRO 850W XXX edition Corsair Carbide 500R 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech MX518 Steelseries Diablo 3 edition Logitech z323 Logitech G35 
  hide details  
Reply
post #9069 of 13773
Well all right... Got my RX360 in. Got my black tubing as well. Gotta do my summer cleaning on my rig and with my new Demciflex filters I should be golden from here on out.

Got to stop by the supermarket and get me a couple of bottles of white vinegar to flush out the new rad and the loop in general. Oh... and more distilled water.

Also need my 6-pack of Sam Adams.
post #9070 of 13773
Quote:
Originally Posted by Retrolock View Post
Remounted by xspc razor and idle temps is now 34c from 45c. Now vantage load is 45C!
Niceeeeeeeeeeeee....
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › [Official] XSPC Rasa 750 RS/RX120/240/360 Kit Club