New Posts  All Forums:Forum Nav:

Power Rangers - Page 220

post #2191 of 7305
Quote:
Originally Posted by anubis1127 View Post

I have to keep reminding myself I don't need anything more than my GTX 580. But yeah, those Lightnings look nice.

Its gonna get a workout as I'm setting up a 5760x1200 surround configuration right now. My 3rd monitor should be here next week. It also folds really nicely under V7 beta in windows, at some point I'll let it run for a few days but I'm afraid of the power bill.
post #2192 of 7305
Ah, nice, you may want to add another one for that wink.gif

I just have one 1080p panel I use for gaming, so my 580 is really fine for my purposes.
post #2193 of 7305
Quote:
Originally Posted by anubis1127 View Post

Ah, nice, you may want to add another one for that wink.gif
I just have one 1080p panel I use for gaming, so my 580 is really fine for my purposes.

Nah, I don't play any BF3 or anything super demanding, mostly minecraft, BL2 and Torchlight right now. 580 is still a good card, I loved the ones I had.

BTW, I'm downloading 12.10 right now so I can make a USB stick.
post #2194 of 7305
Yeah, me either, my most demand game atm is probably BL2 as well. Once 2k13 comes out next week on steam, I'll be primarily playing that, and I could run that on my Intel HD graphics, LOL.

Cool.
post #2195 of 7305
Welcome aboard Scorpion!

thumb.gif
post #2196 of 7305
Ok, did something just happen with folding jobs last night? I just got my water cooling system up again on "The Betty" after almost a week of being down with a hole in what was going to be my 3rd RX360 radiator, and I wake up this morning and come to see that I failed 11 jobs in one night!



Any thoughts?


[Edit]

I think I found my issue. For some reason, Windows reset the choice to run the GTX 580's in SLI mode.
Edited by 47 Knucklehead - 10/26/12 at 4:29am
post #2197 of 7305
Hm, interesting. Did you update your drivers during your downtime? Maybe that would have reset the SLI settings. Sounds like you got it figured out though.
post #2198 of 7305
Quote:
Originally Posted by anubis1127 View Post

Hm, interesting. Did you update your drivers during your downtime? Maybe that would have reset the SLI settings. Sounds like you got it figured out though.

No, but I did pull the cards physically out of the computer when I added 2 SLi connectors between them, and converted my loop from series cooling to parallel cooling between the video cards. Maybe that did it.

Looks like since this morning after I did a reset, I completed 1 GPU, 1 CPU, and I'm 80% done on the other GPU project (with an ETA of 35:40) for that other GPU. Once I see the number roll up in the "completed" column, then I'll feel good about it being fixed.

Odd.

Doesn't effect the team at all, but with that rig being off line for the past week, I have totally slipped in overall PPD points. Normally I'm up around 160k and on the top 13 producers for OCN, but I slipped totally out of the top 20 when she was down.
post #2199 of 7305
Quote:
Originally Posted by 47 Knucklehead View Post

Doesn't effect the team at all, but with that rig being off line for the past week, I have totally slipped in overall PPD points. Normally I'm up around 160k and on the top 13 producers for OCN, but I slipped totally out of the top 20 when she was down.

You just wanted to give me some breathing room, I see you down there on my EOC overtake list.
post #2200 of 7305
Quote:
Originally Posted by anubis1127 View Post

You just wanted to give me some breathing room, I see you down there on my EOC overtake list.

Yeah, that's it. biggrin.gif

I will say one thing, I was starting to Jones for playing some video games after not being able to (well, technically, willing to ... I COULD have use my Q6600 and dual 4870x2 rig to play) game for a week.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Team Competition