Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [SOLVED] Stupid Afterburner 2.00 problems...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[SOLVED] Stupid Afterburner 2.00 problems... - Page 2

post #11 of 12
Np 2.1.0 beta 5 works fine on my cards.
 
Media Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4770K MSI Z97S Krait XFX RX 480 Black Edition XFX RX 480 Black Edition 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G.Skill Trident X 2666mhz Intel 530 Sandisk Extreme Pro LG WH14NS40 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG WH16NS40 Noctua NH-D14 Win 10 64-Bit BenQ XL2730Z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Seasonic Platinum 1000w Fractal Design R5 Zowie FK1+ 
Mouse PadOtherOther
XTrac Ripper XXL  4 x Vardar F-4 120mm (2x NH-D14, 2x Bottom Intake) 3 x Vardar F-3 140mm Intake (two front, one side) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Celeron J1800 QNAP Proprietary  Intel HD Graphics Crucial 8GB Kit 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 
CoolingOSPowerCase
Stock Embedded Linux External, 96 W, 100-240 V TS-451 
  hide details  
Reply
 
Media Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4770K MSI Z97S Krait XFX RX 480 Black Edition XFX RX 480 Black Edition 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G.Skill Trident X 2666mhz Intel 530 Sandisk Extreme Pro LG WH14NS40 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG WH16NS40 Noctua NH-D14 Win 10 64-Bit BenQ XL2730Z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Seasonic Platinum 1000w Fractal Design R5 Zowie FK1+ 
Mouse PadOtherOther
XTrac Ripper XXL  4 x Vardar F-4 120mm (2x NH-D14, 2x Bottom Intake) 3 x Vardar F-3 140mm Intake (two front, one side) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Celeron J1800 QNAP Proprietary  Intel HD Graphics Crucial 8GB Kit 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 
CoolingOSPowerCase
Stock Embedded Linux External, 96 W, 100-240 V TS-451 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
2.1 Beta 5. Do a search
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 2600K - 4.8Ghz 1.324v Gigabyte P67 UD7 EVGA GTX 570's In SLI 4GB Corsair Dominators DDR3 2000 
Hard DriveMonitorPowerCase
Corsair F60, WD Black 500GB Asus 27" MT276HE XFX 850W Black Edition Antec 1200 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 2600K - 4.8Ghz 1.324v Gigabyte P67 UD7 EVGA GTX 570's In SLI 4GB Corsair Dominators DDR3 2000 
Hard DriveMonitorPowerCase
Corsair F60, WD Black 500GB Asus 27" MT276HE XFX 850W Black Edition Antec 1200 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [SOLVED] Stupid Afterburner 2.00 problems...