Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Video Problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Video Problems

post #1 of 2
Thread Starter 
Hi yesterday I reinstalled windows and since then I am having this weird issue
I cant reproduce any video on windows media player, PowerDVD nor any other software.

when I open the video it run very slow, and also for example a man start shooting and a minutes later is when you hear the sound of the shoots

Any help guys please. also I am using 10.5 HotFix
Edited by ranger052 - 12/17/10 at 4:12pm
iMac 2012 27"
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 Ivy Bridge Not Idea :p Nvidia GT680MX 2GB 32GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Flash Flash None Mac OS and Windows 7 27" 
  hide details  
Reply
iMac 2012 27"
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 Ivy Bridge Not Idea :p Nvidia GT680MX 2GB 32GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Flash Flash None Mac OS and Windows 7 27" 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Anyone please
iMac 2012 27"
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 Ivy Bridge Not Idea :p Nvidia GT680MX 2GB 32GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Flash Flash None Mac OS and Windows 7 27" 
  hide details  
Reply
iMac 2012 27"
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 Ivy Bridge Not Idea :p Nvidia GT680MX 2GB 32GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Flash Flash None Mac OS and Windows 7 27" 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Video Problems