Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › rig wont boot after vid card change
New Posts  All Forums:Forum Nav:

rig wont boot after vid card change - Page 5

post #41 of 42
Considering this happened to me once and the problem was I didn't remove the old drivers first, and the fact that he originally had a rant about how crappy Nvidia's drivers were. I'm inclined to go with experience.

Of course, noooooo, has to be Nvidia's drivers. Couldn't be ATI drivers? User error?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500 @ 4,004GHz (1.202v) Asus P8P67-PRO B3 Leadtek GTX260 65nm 896MB 700|1430|1100 4GB DDR3 Muskin 1686MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD CB 250GB, 2x SG 320GB, 1xSS F1 1TB Pioneer DVD-RW Windows 7 Professional 64bit Samsung 2032BW 20" 1680x1050 16:10 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa CoolerMaster GX 550W Coolermaster Storm Sniper Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500 @ 4,004GHz (1.202v) Asus P8P67-PRO B3 Leadtek GTX260 65nm 896MB 700|1430|1100 4GB DDR3 Muskin 1686MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD CB 250GB, 2x SG 320GB, 1xSS F1 1TB Pioneer DVD-RW Windows 7 Professional 64bit Samsung 2032BW 20" 1680x1050 16:10 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa CoolerMaster GX 550W Coolermaster Storm Sniper Razer DeathAdder 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #42 of 42
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Viridian View Post
Probably because you reported it. That'd be the reason.

Nice thread title change, though. That's much better.

And you still don't understand peoples annoyance? You crapped on Nvidia's drivers because of something that everyone else seems to think is your fault? I wouldn't have been so pissed if that wasn't the case.

Like I said, I routinely change cards. So you either screwed up or this is something odd.

Did you get up and running in the end?
i have done this hundreds of times never had an issue till the 260 drivers they changed something that corrupted the ati ones and yes i did remove them is aid that 5 times now, yeah only after a clean install of windows
Tha Beast!
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770K 4.4Ghz 1.25V ASUS Z87 Sabertooth EVGA GTX 1080 FTW2 iCX 2126/11GHz 16GB DDR3 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 480GB SSD HGST 2TB Corsair H100i Windows 10 Home 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC I2269VW-B 22" Razer BlackWidow Ultimate 2014 Corsair HX650 Corsair Vengance C70 Gunmetal 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder 2013 Razer goliathus Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
Tha Beast!
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770K 4.4Ghz 1.25V ASUS Z87 Sabertooth EVGA GTX 1080 FTW2 iCX 2126/11GHz 16GB DDR3 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 480GB SSD HGST 2TB Corsair H100i Windows 10 Home 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
AOC I2269VW-B 22" Razer BlackWidow Ultimate 2014 Corsair HX650 Corsair Vengance C70 Gunmetal 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder 2013 Razer goliathus Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › rig wont boot after vid card change