Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Figured out my problem help with router!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Figured out my problem help with router! - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tht-kid View Post
Should restore it back to how it was when you first recieved it.

The modem should handle the internet connection logins etc the router just splits the traffic, should be fine depending if you have many custom rules/open ports, web/mail hosts on your connection.
welp i reset it... still does the same thing its gotta be the router though because it is fine when plugged straight into the modem
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0 Ghz Gigabyte GA-X58A-UD3R xfx radeon 7950 patriot viper 3 8gb 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
curcial mx100 512gb windows 8.1 64bit LG 34um95 Cooler Master GX750 
Case
nzxt switch 810 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0 Ghz Gigabyte GA-X58A-UD3R xfx radeon 7950 patriot viper 3 8gb 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
curcial mx100 512gb windows 8.1 64bit LG 34um95 Cooler Master GX750 
Case
nzxt switch 810 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Ring your ISP up and ask them to send you a replacment router, the one you currently have is not working correctly after following the troubleshooting steps.
post #13 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tht-kid View Post
Ring your ISP up and ask them to send you a replacment router, the one you currently have is not working correctly after following the troubleshooting steps.
yeah I talked to belkin (company of router) and did everything they could think of and nothing worked.

and it is our own router not provided by the ISP. Do you think it really is the router not working right? every other game besides this one works. I could just get a new router and try it. Do you think it could just be my wireless card in my computer?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0 Ghz Gigabyte GA-X58A-UD3R xfx radeon 7950 patriot viper 3 8gb 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
curcial mx100 512gb windows 8.1 64bit LG 34um95 Cooler Master GX750 
Case
nzxt switch 810 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.0 Ghz Gigabyte GA-X58A-UD3R xfx radeon 7950 patriot viper 3 8gb 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
curcial mx100 512gb windows 8.1 64bit LG 34um95 Cooler Master GX750 
Case
nzxt switch 810 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
if u use upnp dont use DMZ or portforwarding , Visa versa
Zardoz
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.21 (HT/On) #3043A793 Rampage III GENE NVIDIA Geforce GTX 560 Ti MSI TFII @ Stock G.SKILL Ripjaws Series 8GB DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel X25-M SSD 80GB [x2] Raid 0 + Seagate 1TB Pioneer BR-Drive Win7 Ultimate 64bit Acer B273hu 
PowerCase
GE-M800A-d1 Gigabyte LIAN LI PC-A04B mATX 
  hide details  
Reply
Zardoz
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.21 (HT/On) #3043A793 Rampage III GENE NVIDIA Geforce GTX 560 Ti MSI TFII @ Stock G.SKILL Ripjaws Series 8GB DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel X25-M SSD 80GB [x2] Raid 0 + Seagate 1TB Pioneer BR-Drive Win7 Ultimate 64bit Acer B273hu 
PowerCase
GE-M800A-d1 Gigabyte LIAN LI PC-A04B mATX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Figured out my problem help with router!