Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Help a noob? Weird display and .mkv playback almost impossible after R5570
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help a noob? Weird display and .mkv playback almost impossible after R5570

post #1 of 2
Thread Starter 
Hello all,

This is my first step into the computer world so please be gentle. I have a couple of issues after installing MSI's R5570 for low profile computers.

Don't bite me, I own a Gateway Sx2807-07e which included the intel pentium e5700 processor and its onboard GMA x4500 graphics.

I decided to purchase the MSi so I can play games casually with my friends. At first everything was fine when I installed it it seemed. It updated its drivers and reset. Everything seemed to work perfect until I tried playing one of my .mkv files. It glitched horribly, had extremely high resolution and shook and studdered uncontrollably and was unwatchable. However, some other .mkv files seem to play fine.

Then I tried something I guess was a bit stupid to fix it, I went to the Catalyst Control Center and restored the desplay settings to factory and the screen kind of went a bit weird. Heres an example:



The text is fine on the far left, then gets fuzzy then gets fine again. I am so confused as to how that happened?

I went to the device manager and made sure the onboard vid card wasn't conflicting with the installed one and it didn't even show up. Then I went into the BIOs, changed the primary video to the PCIE, and disabled the onboard graphics controller.

Still nothing everything is the same.

I even rolled back the drivers for the MSi and then reupdated them. Still nothing.

Please help? Thank you so much
post #2 of 2
Try This :-

1.Install Driver Sweeper
2.Uninstall ATI and Intel graphics drivers
3.Boot into safe mode
4.Run Driver Sweeper Click on ATi display driver
5.Click clean
6.Reboot to normal mode and install ATi drivers

And for Media file :-
http://imouto.my/watching-h264-videos-using-dxva/
Edited by rahulsuraj - 12/23/10 at 8:51pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Help a noob? Weird display and .mkv playback almost impossible after R5570