Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Screen works but doesn't show anything
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Screen works but doesn't show anything

post #1 of 14
Thread Starter 
Hey guys

So my friends screen works (just tried it with my computer) but when he starts his own computer the screen doesn't show anything. What could the problem be?

We could try it with my GPU, but are there any other things we could try?

His specs are:

-P5N32-E SLI
-E7200
-8800gts 320 mb
-4 gb a-data ddr2 800mhz

Thanks for any help!
post #2 of 14
boot into safe mode. go to graphics properties and make sure the is a check next to the option that says only display modes this mointor supports. also make sure his drivers are updated.
post #3 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by slamanna212 View Post
boot into safe mode. go to graphics properties and make sure the is a check next to the option that says only display modes this mointor supports. also make sure his drivers are updated.
But i can't see anything
post #4 of 14
Thread Starter 
Could the GPU be broken?
post #5 of 14
Thread Starter 
Bump
post #6 of 14
Try a different port.
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
Spaghetti II
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[i7 870 @ 3.88, 1.38v] [Asus P7P55 LX (1201)] [2x XFX 6870 (900/4200)] [Crucial Ballistix 4GB] 
Hard DriveCoolingOSMonitor
[WD Black 1TB + LacieUSB 320] Megahalem + 2x FM121s [W7 Home Premium 64] [Samsung BX2440] 
KeyboardPowerCaseMouse
[Ducky 9008G2, Brown] [Silverstone DA750] [Lian-Li PC 7B Plus II] [Razer Deathadder 3.5G] 
Mouse PadAudio
[Steelseries SX Aluminum] [AudioGD Compass/AKG Q701] 
  hide details  
Reply
post #7 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by slytown View Post
Try a different port.
I've tried between the ports and the pci-e slots, but didn't help.
post #8 of 14
Thread Starter 
bump
post #9 of 14
Try the card in your system and see if it works. Also, are you missing any motherboard power cables? I've had the same issue you're describing when the motherboard did not have all power connections plugged in.
RAID0R
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750 4.0GHz MSI P55-GD80 GTX 470 | 8800GT PhysX 2x2GB G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
60GB Agility 2|1TB RAID0|1.5TB Pioneer DVR-217D XSPC Raystorm | XSPC RX240 Windows 7 Professional x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" Dell 2709W | 17" Samsung Logitech G15 Corsair HX850 Corsair 650D 
Mouse
Microsoft IntelliMouse 
  hide details  
Reply
RAID0R
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750 4.0GHz MSI P55-GD80 GTX 470 | 8800GT PhysX 2x2GB G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
60GB Agility 2|1TB RAID0|1.5TB Pioneer DVR-217D XSPC Raystorm | XSPC RX240 Windows 7 Professional x64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" Dell 2709W | 17" Samsung Logitech G15 Corsair HX850 Corsair 650D 
Mouse
Microsoft IntelliMouse 
  hide details  
Reply
post #10 of 14
Does it post and just not output a signal?
Or is it a failed post?
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Screen works but doesn't show anything