post #1 of 1
Thread Starter 
I had this driver installed for a month with no crashes, but this morning tried to run DX9 Kombustor instead the normal DX11 and OpenGl driver lost connection to display driver black screen crash. Anyway I tried to run problem app with default clock still crash and then started getting same crash when opening IE9 randomly. Well I was using the Quadro 265.90 which I love great IQ and I deciced to uninstall and got black screen during clean install with same driver got black during uninstall and lockup black screen. Then I got pc back on and installed 263.09 which I haven't had crash yet, but I miss my Quadro the IQ with 263.09 stinks after using 265.90. Could a reinstall of 265.90 possibly fix crashes I was getting this morning with it, or should I steer clear of it? Or does this sound like gpu failure or psu failure they are almost new? This will be my last thread on this problem. SORRY! Thanks for any help!
Mick Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Stock i7-860 Intel H57/5 Series 3400 Chipset PNY GTX470 XLR8 1gb 8gb Kingston ddr3 1333mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Black Cav. 1tb 7200rpm Samsung DVD+/-RW 24x Windows 7 Home Pre. 64x Dell 24" LCD ST2410f 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Gaming LCD Thermaltake TR2 600w Dell Studio 8100 Logitech M705 
Mouse Pad
Allsop Diamond 
  hide details  
Reply
Mick Machine
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Stock i7-860 Intel H57/5 Series 3400 Chipset PNY GTX470 XLR8 1gb 8gb Kingston ddr3 1333mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Black Cav. 1tb 7200rpm Samsung DVD+/-RW 24x Windows 7 Home Pre. 64x Dell 24" LCD ST2410f 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Gaming LCD Thermaltake TR2 600w Dell Studio 8100 Logitech M705 
Mouse Pad
Allsop Diamond 
  hide details  
Reply