Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Need help no display
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help no display

post #1 of 9
Thread Starter 
Ok, just finished rebulding my pc into my new phantom with a few new things. Installed a CM V8, an Asus GTX460 and two new Samsung 1TB drives. now the weird thing is ive already been on it and it worked perfectly. I installed windows 7 installed all the updates rebettoed it a few times, then when i was installing DiRT 2 it got to the last bit then everything froze up, the mouse wouldnt move so i held in the power button then re-booted it and then the screen came up at bios 'Asus P5Q' etc.but it froze it wasnt doing anything i tried 'del' to get into bios but it wasnt doing anything. so did the same again rebooted and no display,the monitor couldnt detect anything then tried on another monitor and no display still. please help all suggestions
post #2 of 9
Reset CMOS.
Coal Factory
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 4770 Gigabyte Z97-HD3 PowerColor R9 380 8GB G Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Mushkin 240GB SSD WD Blue 1TB LG BR/DVD-RW Stock 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 28" Asus Corsair CX600 Rosewill Star Predator 
  hide details  
Reply
Coal Factory
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 4770 Gigabyte Z97-HD3 PowerColor R9 380 8GB G Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Mushkin 240GB SSD WD Blue 1TB LG BR/DVD-RW Stock 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 28" Asus Corsair CX600 Rosewill Star Predator 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jfizz84 View Post
Reset CMOS.
how do i do this without a display??
post #4 of 9
Check that all cards and cables are properly seated in their connections.

Quote:
Originally Posted by Roweyi7 View Post
how do i do this without a display??
Remove the CMOS battery for 60 seconds with the computer OFF. Your motherboard may also have a quick clear switch or jumper. Check the manual if you aren't sure.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
Thread Starter 
Thanks guys it worked, any idea what could have caused the problem?
also i was pretty annoyed that it reset my bios because ive lost my overclocked profiles now and i cant remember what settings they were. But yeah thanks guys!
post #6 of 9
Quote:
Originally Posted by Roweyi7 View Post
Thanks guys it worked, any idea what could have caused the problem?
also i was pretty annoyed that it reset my bios because ive lost my overclocked profiles now and i cant remember what settings they were. But yeah thanks guys!
Sorta should've figured that when you RESET you're CMOS


- Joke aside


Weird, maybe your clock on CPU was too high? Or am I just shooting zombies blindfolded with buck shots?
Main
(29 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASRock 990FX Extreme4 Sapphire Radeon R9 290 Tri-X Crucial BallistiX Sport 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Seagate Barracuda 3.5" 7200rpm [Internal] Western Digital 3.5" 7200rpm [Internal] Hitachi Deskstar 3.5" 7200rpm [Internal] Western Digital "Elements" 3.5" 7200rpm [External] 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Western Digital 2.5" 7200rpm [Internal] Seagate Barracuda 3.5" 7200rpm [Internal] Western Digital 3.5" 7200rpm [Internal] Samsung 840 Series SSD 
Optical DriveOSMonitorMonitor
Pioneer DVR-115 DVD+/-RW Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 2x BenQ 24" G2420HDB LG 50PK250N 50" Plasma TV 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ 1070W Projector Logitech K200 XFX ProSeries Black Edition 850W Phanteks Enthoo Pro 
MouseMouse PadAudioAudio
Roccat Kone+ SteelSeries 4D Cerwin Vega XLS-6 speakers Fronts Cerwin Vega CLSC-6C Center 
AudioAudioAudioAudio
Jamo cornet 40 II Rears Pioneer VSX-421 Surround Receiver Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless LG HX906SB 3D Home Cinema system 
Other
Scythe Kaze Master II 
  hide details  
Reply
Main
(29 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320 ASRock 990FX Extreme4 Sapphire Radeon R9 290 Tri-X Crucial BallistiX Sport 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Seagate Barracuda 3.5" 7200rpm [Internal] Western Digital 3.5" 7200rpm [Internal] Hitachi Deskstar 3.5" 7200rpm [Internal] Western Digital "Elements" 3.5" 7200rpm [External] 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Western Digital 2.5" 7200rpm [Internal] Seagate Barracuda 3.5" 7200rpm [Internal] Western Digital 3.5" 7200rpm [Internal] Samsung 840 Series SSD 
Optical DriveOSMonitorMonitor
Pioneer DVR-115 DVD+/-RW Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 2x BenQ 24" G2420HDB LG 50PK250N 50" Plasma TV 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ 1070W Projector Logitech K200 XFX ProSeries Black Edition 850W Phanteks Enthoo Pro 
MouseMouse PadAudioAudio
Roccat Kone+ SteelSeries 4D Cerwin Vega XLS-6 speakers Fronts Cerwin Vega CLSC-6C Center 
AudioAudioAudioAudio
Jamo cornet 40 II Rears Pioneer VSX-421 Surround Receiver Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless LG HX906SB 3D Home Cinema system 
Other
Scythe Kaze Master II 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
BIOS probably just needed to redetect everything. Bad configuration of some sort.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Duo e8400 @ 4.2Ghz 1.37v eVGA Nforce 780i GTX465 + 9600gt Mushkin 4 Gigz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB WD Black, Seagate 250GB + 400GB WD external ASUS VW266H ~ 26" 1200p MS X6 Sidewinder 
PowerCaseMouse Pad
OCZ GameXStream 700W CM Stacker Hustler mag 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Duo e8400 @ 4.2Ghz 1.37v eVGA Nforce 780i GTX465 + 9600gt Mushkin 4 Gigz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB WD Black, Seagate 250GB + 400GB WD external ASUS VW266H ~ 26" 1200p MS X6 Sidewinder 
PowerCaseMouse Pad
OCZ GameXStream 700W CM Stacker Hustler mag 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
Quote:
Originally Posted by _02 View Post
Check that all cards and cables are properly seated in their connections.



Remove the CMOS battery for 60 seconds with the computer OFF. Your motherboard may also have a quick clear switch or jumper. Check the manual if you aren't sure.
i agree with u
post #9 of 9
lol derp
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Duo e8400 @ 4.2Ghz 1.37v eVGA Nforce 780i GTX465 + 9600gt Mushkin 4 Gigz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB WD Black, Seagate 250GB + 400GB WD external ASUS VW266H ~ 26" 1200p MS X6 Sidewinder 
PowerCaseMouse Pad
OCZ GameXStream 700W CM Stacker Hustler mag 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Duo e8400 @ 4.2Ghz 1.37v eVGA Nforce 780i GTX465 + 9600gt Mushkin 4 Gigz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1TB WD Black, Seagate 250GB + 400GB WD external ASUS VW266H ~ 26" 1200p MS X6 Sidewinder 
PowerCaseMouse Pad
OCZ GameXStream 700W CM Stacker Hustler mag 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Need help no display