Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Audio Has Disappeared
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Audio Has Disappeared - Page 3

post #21 of 22
I didn't read all of the thread, just your solution to the problem. Only thing I can think of is if you have a sound card installed the BIOS still had the onboard audio enabled.
post #22 of 22
Quote:
Originally Posted by Stensby View Post
Well I have no idea *** I did but I now have sound! Went into BIOS and randomly changed all the audio settings and got sound!!!!! Thank you so much to everyone who helped, especially xandypx
OH DEAR ME! Ive had the same problem with my p6x58d-e and did everything you've mentioned (drivers etc, reinstalling windows 7 ultimate) but I get no sound and I have the greyed 'not plugged in' issue as youve have. I tried everything apart from 'randomly messing with my Bios Audio settings.... I finally gave up and got a refund for this mobo which I otherwise loved, if the sound was no problematic....

I am actually going to buy it again these days.

However, can you please let us know if you can remember what exactly did you randomly change? Did you disable the onboard sound and then enabled it again or something? I cant think of many other things that one can mess with if bios audio is concerned....
Polypragmon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4Ghz @ 1.34 Asus P6X58D-e MSI twin frozrii GTX 470 Corsair Dominator 3 x 2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
c300 crucial + 3 SATA's DVD-RW (LG) windows 7 x64 enterprise sp1 17'' monitor 1280x1024 max res 
PowerCase
XFX 750w pro series antec 100 
  hide details  
Reply
Polypragmon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4Ghz @ 1.34 Asus P6X58D-e MSI twin frozrii GTX 470 Corsair Dominator 3 x 2GB 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
c300 crucial + 3 SATA's DVD-RW (LG) windows 7 x64 enterprise sp1 17'' monitor 1280x1024 max res 
PowerCase
XFX 750w pro series antec 100 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Audio Has Disappeared