Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › video plays slowly, no sound
New Posts  All Forums:Forum Nav:

video plays slowly, no sound

post #1 of 3
Thread Starter 
I was in the middle of playing Black Ops when the sound stopped working. I thought it was my head phones but when I tried another pair the sound still wasn't working. It's not working for anything (music, videos, games, etc.). In addition, when i play a video on youtube it plays really really slowly. It's weird though this doesn't happen with VLC or Windows Media Player. Anyone know what the problem is?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750@ 3.8ghz 24/7 folding EVGA P55 SLI PNY GTS 250 1GB Corsair 4GB (2X2GB) DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 320GB 7200RPM, 16MB Windows 7 64bit Ultimate Dell 19" Dell 
PowerCaseMouse
Corsair 400CX CM HAF 922 Dell 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750@ 3.8ghz 24/7 folding EVGA P55 SLI PNY GTS 250 1GB Corsair 4GB (2X2GB) DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 320GB 7200RPM, 16MB Windows 7 64bit Ultimate Dell 19" Dell 
PowerCaseMouse
Corsair 400CX CM HAF 922 Dell 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
I also had this problem and it's mainly related to realtek drivers. Restarting computer should return it to normal but it will eventually happen again.

I don't know any other fixes to this problem than getting a sound card or USB headset.
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by nikolauska View Post
I also had this problem and it's mainly related to realtek drivers. Restarting computer should return it to normal but it will eventually happen again.

I don't know any other fixes to this problem than getting a sound card or USB headset.
yup. restarting the computer fixes is it but then it happens again later on so i just have to restart it.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750@ 3.8ghz 24/7 folding EVGA P55 SLI PNY GTS 250 1GB Corsair 4GB (2X2GB) DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 320GB 7200RPM, 16MB Windows 7 64bit Ultimate Dell 19" Dell 
PowerCaseMouse
Corsair 400CX CM HAF 922 Dell 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 750@ 3.8ghz 24/7 folding EVGA P55 SLI PNY GTS 250 1GB Corsair 4GB (2X2GB) DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WD 320GB 7200RPM, 16MB Windows 7 64bit Ultimate Dell 19" Dell 
PowerCaseMouse
Corsair 400CX CM HAF 922 Dell 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › video plays slowly, no sound