Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Gigabyte GA-M57SLISLI-S4 BIOS Bad Flash
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte GA-M57SLISLI-S4 BIOS Bad Flash

post #1 of 2
Thread Starter 
I was trying to flash with the newest nonbeta BIOS and used @BIOS and now I've learned my lesson. Now I no longer get video and the keyboard doesn't appear to work (both a PS2 and USB keyboard do not get numlock/capslock lights). I've cleared the CMOS and tried putting an older bios on a cd. I've tried a SATA and USB cdrom with no luck. I also put it on a msdos formatted floppy and attached it via USB. I currently don't have a cable to attach it internally. This is (as far as I can tell) a single BIOS motherboard which only makes it worse. I even tried to look things up on their site but the tech support ticket link gives a Chinese 'page not found'. I've searched all over the net and not found much, is there anything else anyone knows to try?
post #2 of 2
buy a new BIOS. unsolder your bricked one. solder on the new one.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
|i7 2600K| |EVGA P67 SLI| |N560GTX-Ti Hawk| Waiting on Sandy Bridge :) 
Hard DriveOSMonitorPower
Waiting on Sandy Bridge :) |Windows 7 Ulitmate 64-Bit| |Hanns-G HZ281HPB 1920x1200| |Silverstone Strider Plus 850W| 
Case
|SilverStone RV03| ETA: 04/05/11 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
|i7 2600K| |EVGA P67 SLI| |N560GTX-Ti Hawk| Waiting on Sandy Bridge :) 
Hard DriveOSMonitorPower
Waiting on Sandy Bridge :) |Windows 7 Ulitmate 64-Bit| |Hanns-G HZ281HPB 1920x1200| |Silverstone Strider Plus 850W| 
Case
|SilverStone RV03| ETA: 04/05/11 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Gigabyte GA-M57SLISLI-S4 BIOS Bad Flash