Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ati 5570 problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ati 5570 problems

post #1 of 3
Thread Starter 
I have recently upgraded a nvidia gs8400 to a ati 5570(http://www.alternate.be/html/product...70-DI/405927/?).
The gs8400 was giving me weird lines and I think it is broken.
But when I put the 5570 in the pc it shows the vista loading bar and then gets stuck.(at crcdisk.sys if you boot in safe mode).
The onboard gpu works fine.

Here are the pc's specs:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3539583

I would appreciate any help.




Sorry for my bad english :s
Edited by denl0 - 1/2/11 at 10:36am
Gaming pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 Gigabyte x58A ud3R Gigabyte gtx 460 1gb oc edition 6gb geil dragon ram 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
2*1Tb samsung spinpoint F3 pioneer dvd-writer samsung 22 inch corsair 750tx 
Case
coolermaster cosmos II avanced 
  hide details  
Reply
Gaming pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 Gigabyte x58A ud3R Gigabyte gtx 460 1gb oc edition 6gb geil dragon ram 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
2*1Tb samsung spinpoint F3 pioneer dvd-writer samsung 22 inch corsair 750tx 
Case
coolermaster cosmos II avanced 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
It seems like alot of people have this problem, its a windows update and not the GPU.


See if this works, and try and back up your stuff:




"
1) I start windows Vista from my DVD and select repair, select the command to star the console.
2) in the command prompt I go to where my windows is installed and rename ( or delete) the following file:

\\windows\\system32\\drivers\\pcmcia.sys*
\\windows\\system32\\drivers\\1394bus.sys
\\windows\\system32\\drivers\\ohci1394.sys
\\windows\\system32\\driverstore\\filerepository\\ pcmcia.infblablabla*
\\windows\\system32\\driverstore\\filerepository\\ 1394.infblablabla
\\windows\\system32\\driverstore\\filerepository\\ sdbus.infblablabla*
\\windows\\inf\\sdbus.inf*
\\windows\\inf\\sdbus.PNF*

*NOTE: the file with * where NOT renamed (or delete) and it worked for me. In case Ur PC freeze again try to rename all files.

3) exit and restart.
"
---
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3-530 H55N-USB3 Asus EAH6850 2x2gb Corsair XMS3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ Vertex 2E 60gb Windows 7 64bit Home Prem Dell U2311H Dell Space saver 
CaseMouse
Silverstone SG05 G5 
  hide details  
Reply
---
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3-530 H55N-USB3 Asus EAH6850 2x2gb Corsair XMS3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ Vertex 2E 60gb Windows 7 64bit Home Prem Dell U2311H Dell Space saver 
CaseMouse
Silverstone SG05 G5 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
thx i'll try that but booting with the onboard always works :S.(and I don't have vista cd :S)
Edited by denl0 - 1/2/11 at 12:15pm
Gaming pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 Gigabyte x58A ud3R Gigabyte gtx 460 1gb oc edition 6gb geil dragon ram 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
2*1Tb samsung spinpoint F3 pioneer dvd-writer samsung 22 inch corsair 750tx 
Case
coolermaster cosmos II avanced 
  hide details  
Reply
Gaming pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 Gigabyte x58A ud3R Gigabyte gtx 460 1gb oc edition 6gb geil dragon ram 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
2*1Tb samsung spinpoint F3 pioneer dvd-writer samsung 22 inch corsair 750tx 
Case
coolermaster cosmos II avanced 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ati 5570 problems