Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Graphics card not recognised
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Graphics card not recognised - Page 4

post #31 of 36
That's why i asked you a long time ago did you try another pci-e slot. Glad you got it working though. Have fun and and enjoy the card. Not sure how that company handles advanced rma's or if the even do but good luck with it though.
post #32 of 36
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mattb2e View Post
Which slot do you currently have it in?
I currently have it in the blue slot the furthest from the CPU. The weird thing is under GPU-z it comes up as a standard VGA graphics adapter, I presume this is simply because I have an adapter in and it should still perform like a 6870.

Main Rig
(15 items)
 
Linux PC
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.3 GHz @1.28v Gigabyte GA-Z68X-UD3P Intel Z68 (REV B3) 2x Sapphire HD 6870 16GB Mushkin Blackline 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1x Mushkin Chronos 120gb 2x Samsung F3 1TB  1x Segate 500gb Samsung SH-S223C 
OSMonitorPowerCase
W7 Home Premium 64 bit BenQ 22"  Corsair TX750 NZXT Phantom White V2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 4.0GHz Asrock extreme3 880g Onboard 4gb Corsair XM3 1600MHz 
Hard DriveOSMonitor
Segate 500gb Ubuntu 18" CTX 
  hide details  
Reply
Main Rig
(15 items)
 
Linux PC
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.3 GHz @1.28v Gigabyte GA-Z68X-UD3P Intel Z68 (REV B3) 2x Sapphire HD 6870 16GB Mushkin Blackline 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1x Mushkin Chronos 120gb 2x Samsung F3 1TB  1x Segate 500gb Samsung SH-S223C 
OSMonitorPowerCase
W7 Home Premium 64 bit BenQ 22"  Corsair TX750 NZXT Phantom White V2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 4.0GHz Asrock extreme3 880g Onboard 4gb Corsair XM3 1600MHz 
Hard DriveOSMonitor
Segate 500gb Ubuntu 18" CTX 
  hide details  
Reply
post #33 of 36
Quote:
Originally Posted by Juganot View Post
I currently have it in the blue slot the furthest from the CPU. The weird thing is under GPU-z it comes up as a standard VGA graphics adapter, I presume this is simply because I have an adapter in and it should still perform like a 6870.

When it shows up in windows as a generic vga device, that normally means the drivers arent working, or arent installed. You may want to go through that whole process again.
post #34 of 36
post #35 of 36
Thread Starter 
LOL I have been using a vista driver installer from before I installed win7... will upgrade ASAP. +1 rep to everyone who helped.
Main Rig
(15 items)
 
Linux PC
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.3 GHz @1.28v Gigabyte GA-Z68X-UD3P Intel Z68 (REV B3) 2x Sapphire HD 6870 16GB Mushkin Blackline 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1x Mushkin Chronos 120gb 2x Samsung F3 1TB  1x Segate 500gb Samsung SH-S223C 
OSMonitorPowerCase
W7 Home Premium 64 bit BenQ 22"  Corsair TX750 NZXT Phantom White V2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 4.0GHz Asrock extreme3 880g Onboard 4gb Corsair XM3 1600MHz 
Hard DriveOSMonitor
Segate 500gb Ubuntu 18" CTX 
  hide details  
Reply
Main Rig
(15 items)
 
Linux PC
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.3 GHz @1.28v Gigabyte GA-Z68X-UD3P Intel Z68 (REV B3) 2x Sapphire HD 6870 16GB Mushkin Blackline 1600MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1x Mushkin Chronos 120gb 2x Samsung F3 1TB  1x Segate 500gb Samsung SH-S223C 
OSMonitorPowerCase
W7 Home Premium 64 bit BenQ 22"  Corsair TX750 NZXT Phantom White V2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 4.0GHz Asrock extreme3 880g Onboard 4gb Corsair XM3 1600MHz 
Hard DriveOSMonitor
Segate 500gb Ubuntu 18" CTX 
  hide details  
Reply
post #36 of 36
Congrats on getting it to work. If in fact your PCI-E slot is dead, things hint towards it. I would suggest giving ASRock a call and asking for them to replace it assuming you have a warranty.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Graphics card not recognised