Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › gtx470 sli Poor benchmarks
New Posts  All Forums:Forum Nav:

gtx470 sli Poor benchmarks

post #1 of 3
Thread Starter 
Need help setting up my sli
Edited by OldFooch - 1/4/11 at 11:13pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 970 Asus Rampage iii Extreme Evga Gtx470 sli Corsair Dominator Gt (2gbx3) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 60gb raid 0 LG LightScribe Windows 7 ultimate x64 syncmaster 2343 
KeyboardPowerCaseMouse
Razor tarantula Corsair hx1000 Corsair 800D Cyborg Rat 7 and Razor Mamba 
Mouse Pad
Razor Goliathus 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 970 Asus Rampage iii Extreme Evga Gtx470 sli Corsair Dominator Gt (2gbx3) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Vertex 2 60gb raid 0 LG LightScribe Windows 7 ultimate x64 syncmaster 2343 
KeyboardPowerCaseMouse
Razor tarantula Corsair hx1000 Corsair 800D Cyborg Rat 7 and Razor Mamba 
Mouse Pad
Razor Goliathus 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Any more information can be helpful instead of just "I need help" and thats it.

What is the problem, how do you think its poor, what driver, something! anything!
Main system
(16 items)
 
Editing PC
(8 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
E5-1680v2 AMD FirePro D700 AMD FirePro D700 64GB 1866mhz 
Hard DriveOSMonitorCase
1TB PCIE SSD OSX 10.10.x Dell U2713H Mac Pro 
  hide details  
Reply
Main system
(16 items)
 
Editing PC
(8 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
E5-1680v2 AMD FirePro D700 AMD FirePro D700 64GB 1866mhz 
Hard DriveOSMonitorCase
1TB PCIE SSD OSX 10.10.x Dell U2713H Mac Pro 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
We need more info. what problems are you having?
Edited by Moparman - 1/5/11 at 12:10am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › gtx470 sli Poor benchmarks