post #1 of 1
Thread Starter 
Hi there,

Ive been having some problems lately and need your help if possible because i am lost.

Firstly i had a problem where i would bout up Windows XP, the windows loading screen would come up with the bar etc then just before it went to my desktop my monitor would go dark and "no signal" would come up.

I then tryed to boot up in safe mode and it would boot up fine, I then removed the gfx drivers (Newest ATI drivers) and rebooted.

Everything booted fine again and im typing this on the computer in question, however i have no GFX drivers installed.

I have tried so many different drivers and the same thing always happens, as soon as i install a display driver,windows loading screen appears when i boot, but just before it gets to my desktop the monitor goes black and again the no signal box appears.

Ive tried old ATI drivers and also old Omega drivers but still no joy,

Ive also took the card out and reconnected it but nothing.

Specs below

Radeon x1950 pro
E6550 @ 3ghz
Geil 2gb Ram 4-4-4-12 @ 2.1v 800mhz
EVGA E650i ultra motherboard
Corsair 520w


Any ideas or is my GFX card broken?
Teh Stripp0r
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 @ 3.2ghz EVGA 650i x1950 pro 648/648 Geil Ultra @ 4-4-4-12, 960mhz 
Hard DriveOSKeyboardPower
150GB Samsung XP SP2 Logitech Mediarr Corsair 520w 
CaseMouseMouse Pad
Coolermaster Ammo 533 intelli mouse 3.0 Everglide titan monster 
  hide details  
Reply
Teh Stripp0r
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6550 @ 3.2ghz EVGA 650i x1950 pro 648/648 Geil Ultra @ 4-4-4-12, 960mhz 
Hard DriveOSKeyboardPower
150GB Samsung XP SP2 Logitech Mediarr Corsair 520w 
CaseMouseMouse Pad
Coolermaster Ammo 533 intelli mouse 3.0 Everglide titan monster 
  hide details  
Reply