Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need help new computer build wont start up
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help new computer build wont start up - Page 2

post #11 of 16
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Cpyro View Post
Try one card, and one stick of Ram at a time if you have more than one, There could be a chance that the PC isnt POSTing at all.
i already tried one stick of ram.. and nothing......

i tried both graphic cards one by one and nothing......
post #12 of 16
Id say pull everything out, reseat CPU, RAM and Vid Cards, and make sure all the proper power connections are plugd in on MB and GPUs
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
post #13 of 16
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Cpyro View Post
Id say pull everything out, reseat CPU, RAM and Vid Cards, and make sure all the proper power connections are plugd in on MB and GPUs
umm how do i reset cpu/ram/vid cards
post #14 of 16
Reseat. I mean Pull everything off the MB. Double check all ur wiring. Make sure all the MB standoffs of in the right locations and nothing is grounding the back of the MB. Then Plug everything back in and make sure it all clicks in right and in the right direction. And give it a go. Also give the MEMok button a try that may help
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
post #15 of 16
Thread Starter 
ok i just talked to asus and amd.. they say that the mobo bios need to be updated?

now i noticed on the motherboard that there are some small led lights that one is for ..cpu..ram..hardrive..graphic card.... now the light next to the cpu is on..... so now im not sure ......


i went out and bought a hdmi cable and hooked it up to my reg lcd tv that suports hdmi and when i tried to turn it on the tv said it was getting no signal.....


now could this be the cause? the bios need to be updated to use my amd 1090t cpu? and also cause not getting any video?

but i woudl have thought that that atleast i woud get the dos mode of the mobo with our with out the cpu
post #16 of 16
Did you install standoffs?
Are all required cables plugged in?

1090T + CHIV should work out of the box
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need help new computer build wont start up