Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › big problem-plz help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

big problem-plz help!

post #1 of 3
Thread Starter 
hello

about a week ago ive changed my gpu and psu fro seasonic m12ii-620w and a hd6950 @ stock.
3 days ago i played black ops for about an hour and suddenly there was a creepy sound from the speakers and i saw a blue screen. until the reboot of the pc i could see that the first line was: there was a problem in your hardware and the system need to be shut down....
after the reboot there was a message that windows made a recovery or something( i dont know because its written in hebrew) after an un predict exit.... i can choose between find a solution or cancel. for the first time i chose cancel and at the second blue screen i chose find a solution and it didnt change anything.
im using the drivers 10.12
what the hell is wrong? maybe hit problems???!?!
thx guys and sorry for the bad english.
i5 build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-750 2.66 @ 3.3 1.14v gigabyte p55-us3l rev. 2 sapphire hd 6950 tramscend 2x2 1333MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
seagate st3500412as 500gb optiarc DVD RW AD-5240 ATA scythe mugen 2 windows 7 ultimate 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
LG FLATRON W2042T razer lycosa seasonic m12ii-620w bronze modular haf 932 black painted 
MouseMouse PadAudioAudio
razer imperator razer goliathus medium size lg home theater system  sennheiser hd 595 headphones 
  hide details  
Reply
i5 build
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-750 2.66 @ 3.3 1.14v gigabyte p55-us3l rev. 2 sapphire hd 6950 tramscend 2x2 1333MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
seagate st3500412as 500gb optiarc DVD RW AD-5240 ATA scythe mugen 2 windows 7 ultimate 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
LG FLATRON W2042T razer lycosa seasonic m12ii-620w bronze modular haf 932 black painted 
MouseMouse PadAudioAudio
razer imperator razer goliathus medium size lg home theater system  sennheiser hd 595 headphones 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
ran memtest?
http://www.memtest.org/
ive also had perpetual bluescreens
1 of my ram sticks are defective
AzuraChan
(13 items)
 
Haruna
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1055T Asus M4A88TD-V Evo/Usb3 EVGA GTX460 1GB SC + 9800GT Phsyx 2x2GB Corsair 1333MHZ 
Hard DriveOSMonitorPower
6.8TB Total w7 + ubuntu 19" something Seasonic S12II 520W 
Case
modded antec 902 
CPUGraphicsRAMHard Drive
I7 3630QM GTX660M 2GB + HD4000 8GB 1600Mhz 1TB  
Optical DriveOSCase
Blu Ray thing Win8 64bit Lenovo Y580 
  hide details  
Reply
AzuraChan
(13 items)
 
Haruna
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1055T Asus M4A88TD-V Evo/Usb3 EVGA GTX460 1GB SC + 9800GT Phsyx 2x2GB Corsair 1333MHZ 
Hard DriveOSMonitorPower
6.8TB Total w7 + ubuntu 19" something Seasonic S12II 520W 
Case
modded antec 902 
CPUGraphicsRAMHard Drive
I7 3630QM GTX660M 2GB + HD4000 8GB 1600Mhz 1TB  
Optical DriveOSCase
Blu Ray thing Win8 64bit Lenovo Y580 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
only option would be try the ram in another pc that is known working, and the same with all your hardware, might be the 6950
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › big problem-plz help!