Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Driver Issue - Pictures Inside
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Driver Issue - Pictures Inside

post #1 of 17
Thread Starter 
Having TONS of issues with any of the nvidia drivers, be it earlier editions, or current beta ones.

Main issues are artifacting (I think?) and in-ability to OC.


This is the stuff I'm talking about.





Notice how it says 50mhz core/101mhz shader?


AND





And all the blue lines in the second picture. The color changes, I guess, depending on the size of the picture.. I've seen red, blue, and pink.


Lots of rep to be had if I can solve this problem. I used to use 64-bit W7. I was told switching to 32-bit would solve the problem. It didn't. I get the same problem, no matter the "bit" of Windows.

If you need any more info on my end, I'll gladly help.
Edited by jdmfish - 1/7/11 at 2:19pm
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
post #2 of 17
What blue lines are you talking about, in the windows backround?
post #3 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Capwn View Post
What blue lines are you talking about, in the windows backround?
Don't you see the blue dots (so many it looks like lines) in the second picture? I'll edit it if not..


EDITED first post..
Edited by jdmfish - 1/7/11 at 2:19pm
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
post #4 of 17
I still cant see the line/dots...
Also for the 50/101Mhz, that's the card in idle mode
Blue Bunny
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3930k Asus Rampage IV Extreme Zotac GeForce GTX 680 32GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
120GB OCZ SSD 120 GB Mushkin SSD 1.5TB Seagate Barracuda  Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64bit Samsung T260 26in/Acer G24 Razer Black Widow Ultimate Ultra X3 1600w PSU 
CaseMouseMouse PadAudio
CM 932 Razer Lachesis/Razer Mamba/Cyborg RAT 7/Logitec... steelseries PINK!!! Razer Megalodon/Corsair Vengeance 2000 
  hide details  
Reply
Blue Bunny
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 3930k Asus Rampage IV Extreme Zotac GeForce GTX 680 32GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
120GB OCZ SSD 120 GB Mushkin SSD 1.5TB Seagate Barracuda  Corsair H100 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64bit Samsung T260 26in/Acer G24 Razer Black Widow Ultimate Ultra X3 1600w PSU 
CaseMouseMouse PadAudio
CM 932 Razer Lachesis/Razer Mamba/Cyborg RAT 7/Logitec... steelseries PINK!!! Razer Megalodon/Corsair Vengeance 2000 
  hide details  
Reply
post #5 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by WingedCow View Post
I still cant see the line/dots...
Also for the 50/101Mhz, that's the card in idle mode

Even after I edited the first post?

When I load OC Scanner, and "idle" with the program open, it sits at my OC or what used to be. As soon as I start the program, it goes into "idle mode" I guess..?
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
post #6 of 17
What dots? Are you sure that's not your monitor doing that and not your video card?
post #7 of 17
Quote:
Originally Posted by jdmfish View Post
Even after I edited the first post?

When I load OC Scanner, and "idle" with the program open, it sits at my OC or what used to be. As soon as I start the program, it goes into "idle mode" I guess..?
Have you tried a different background? lol
post #8 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by mrwalker View Post
What dots? Are you sure that's not your monitor doing that and not your video card?

Well.. if no one else is seeing it, I suppose it could be.. It worked perfectly when I bought it 1.5 months ago.. now after 2 new drivers, I am constantly having problems, or at least I thought I was..


Guess I have to try my TV or something...
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
Workstation
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i3 2100 Gigabyte Z68MA-D2H-B3 Asus DCII GTX560 GSkill 2x4GB 1600mhz 
Hard DrivePowerCase
Samsung 830 64GB Corsair CX430v2 Lian Li A04B 
  hide details  
Reply
post #9 of 17
I may be blind but i dont see any dots... also i would recommend using after burner for ocing your gpu.
The Hulk
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 4.02ghz ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3 AMD 890GX HDMI SATA 6Gb Evga SC gtx480 8gb Gskill (4gbx2) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 1.5TB 7200 rpm Win7 x64 Two Acer 24'' Monitors Black Widow 
PowerCaseMouse
COOLER MASTER Silent Pro 700 watt HAF 932 DeathAdder 
  hide details  
Reply
The Hulk
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1055T Thuban 4.02ghz ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AM3 AMD 890GX HDMI SATA 6Gb Evga SC gtx480 8gb Gskill (4gbx2) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda 1.5TB 7200 rpm Win7 x64 Two Acer 24'' Monitors Black Widow 
PowerCaseMouse
COOLER MASTER Silent Pro 700 watt HAF 932 DeathAdder 
  hide details  
Reply
post #10 of 17
It's possible that it's the video card and not showing when you take a screen shot but might be the monitor as well. Test it with your TV since you have that available to see if it's the monitor and if not, replace the video card.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Driver Issue - Pictures Inside