Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Mount and Blade Warband problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Mount and Blade Warband problems

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi guys, I recently got Mount and Blade Warband from a steam sale, but I recently encountered a problem.
When running around in a village the background sortof slides around, which is really disorientating. I'm not sure what this is called making it kindof hard to google for a solution. I'm using latest AMD drivers.

Any ideas?
Edited by .:hybrid:. - 1/8/11 at 12:40am
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
Webcrawler
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k ASRock Z75 Pro3 Sapphire 7870 XT Boost Corsair Vengeance, DDR3 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
SpinPoint F1 1TB 64GB M4 SSD Windows 8.1 SyncMaster P2050 
MonitorKeyboardPowerMouse
Dell U2312HM Sidewinder X4 Be Quiet! Pure Power CM L8 430w Zowie FK 
AudioAudio
Xonar DG Sennheiser HD 555 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by .:hybrid:.;11934383 
Hi guys, I recently got Mount and Blade Warband from a steam sale, but I recently encountered a problem.
When running around in a village the background sortof slides around, which is really disorientating. I'm not sure what this is called making it kindof hard to google for a solution. I'm using latest AMD drivers.

Any ideas?

You mean ATi drivers right?

This game does have a lot of issues. I often had background issues. Play around with your video settings.

Set everything to the lowest possible setting and remove all features and see if it keeps doing that.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
e8400 Asus P5Q EVGA 470 4x1Gb 800mhz Gskill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD320 / WD500 LG 20x Windows 7 64-bit Samsung ToC 2x27" 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 6G/V2 Corsair 650 watt Modded Lian Li A05 Logitech G9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
e8400 Asus P5Q EVGA 470 4x1Gb 800mhz Gskill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD320 / WD500 LG 20x Windows 7 64-bit Samsung ToC 2x27" 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 6G/V2 Corsair 650 watt Modded Lian Li A05 Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
I get graphical problems on the world map if I alt tab (even during a battle). Usually alt tabbing back works.
Omicron Lyrae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 BE @3.6 Asus M4A785TD-V EVO Sapphire HD5770 V2 OCZ 2x2GB Gold DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB Sony Lightscribe DVD-RW Windows 7 Professional 64-bit AOC F22+ 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Cherry Scissor Switch Flat Keyboard OCZ StealthXstream 600W Cooler Master Elite 334 Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
Omicron Lyrae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 BE @3.6 Asus M4A785TD-V EVO Sapphire HD5770 V2 OCZ 2x2GB Gold DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB Sony Lightscribe DVD-RW Windows 7 Professional 64-bit AOC F22+ 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Cherry Scissor Switch Flat Keyboard OCZ StealthXstream 600W Cooler Master Elite 334 Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Mount and Blade Warband problems