Overclock.net › Forums › Components › Mice › HELP! Mouse doesn't work!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HELP! Mouse doesn't work!

post #1 of 2
Thread Starter 
Please help me! Just got a new mobo (Asus M4A87TD EVO), and booted up with the drivers for the old mobo (M4A785TD-V EVO) on windows 7. For a while everything was fine, but suddenly the mouse stopped working. Both the os and the bios see it, and the mouse works fine with other computers... *** can I do to make it work again?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 B55 Asus M4A87TD EVO XFX HD5770 XXX Edition Kingston HyperX 2x2GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WDC Caviar Black 750GB SATAII Windows 7 Ultimate 32bit Samsung T200 Logitech Internet 350 
PowerCaseMouse
Cooler Master RealPower M520 Sharkoon Rebel 9 Pro Economy Logitech RX1000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 B55 Asus M4A87TD EVO XFX HD5770 XXX Edition Kingston HyperX 2x2GB DDR3 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WDC Caviar Black 750GB SATAII Windows 7 Ultimate 32bit Samsung T200 Logitech Internet 350 
PowerCaseMouse
Cooler Master RealPower M520 Sharkoon Rebel 9 Pro Economy Logitech RX1000 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Drivers?
Krogoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 Black Edition BIOSTAR TA790GX A3+ ASUS GTX 570 4gb ddr3 
OSPowerCase
Win7 Antec NEO ECO 620W Fractal Define R3 
  hide details  
Reply
Krogoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 955 Black Edition BIOSTAR TA790GX A3+ ASUS GTX 570 4gb ddr3 
OSPowerCase
Win7 Antec NEO ECO 620W Fractal Define R3 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Mice
Overclock.net › Forums › Components › Mice › HELP! Mouse doesn't work!