New Posts  All Forums:Forum Nav:

Can't Connect

post #1 of 6
Thread Starter 
I keep getting errors that I can not connect to I'm guessing the Stanford site

Code:
# Windows CPU Console Edition #################################################
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 6.30

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\\Users\\Patrick\\Folding
Executable: C:\\Users\\Patrick\\Folding\\Folding@home-Win32-x86.exe


[04:08:16] - Ask before connecting: No
[04:08:16] - User name: SS_Patrick (Team 37726)
[04:08:16] - User ID: ********
[04:08:16] - Machine ID: 1
[04:08:16] 
[04:08:17] Loaded queue successfully.
[04:08:17] 
[04:08:17] Project: 10015 (Run 1230, Clone 1, Gen 70)
[04:08:17] + Processing work unit
[04:08:17] - Read packet limit of 540015616... [04:08:17] Core required: FahCore_78.exe
Set to 524286976.
[04:08:17] Core found.


[04:08:17] + Attempting to send results [January 13 04:08:17 UTC]
[04:08:17] Working on queue slot 07 [January 13 04:08:17 UTC]
[04:08:17] + Working ...
[04:08:17] 
[04:08:17] *------------------------------*
[04:08:17] Folding@Home Gromacs Core
[04:08:17] Version 1.90 (March 8, 2006)
[04:08:17] 
[04:08:17] Preparing to commence simulation
[04:08:17] - Looking at optimizations...
[04:08:17] - Files status OK
[04:08:17] - Expanded 375448 -> 1809460 (decompressed 481.9 percent)
[04:08:17] 
[04:08:17] Project: 6881 (Run 318, Clone 2, Gen 43)
[04:08:17] 
[04:08:17] Assembly optimizations on if available.
[04:08:17] Entering M.D.
[04:08:37] (Starting from checkpoint)
[04:08:37] Protein: ALZHEIMERS DISEASE AMYLOID
[04:08:37] 
[04:08:37] Writing local files
[04:08:38] - Couldn't send HTTP request to server
[04:08:38] + Could not connect to Work Server (results)
[04:08:38]     (129.74.85.15:8080)
[04:08:38] + Retrying using alternative port
[04:08:59] - Couldn't send HTTP request to server
[04:08:59] + Could not connect to Work Server (results)
[04:08:59]     (129.74.85.15:80)
[04:08:59] - Error: Could not transmit unit 06 (completed January 13) to work server.
[04:08:59] - Read packet limit of 540015616... Set to 524286976.


[04:08:59] + Attempting to send results [January 13 04:08:59 UTC]
[04:09:20] - Couldn't send HTTP request to server
[04:09:20] + Could not connect to Work Server (results)
[04:09:20]     (129.74.85.16:8080)
[04:09:20] + Retrying using alternative port
[04:09:23] Completed 12500 out of 250000 steps  (5%)
[04:09:23] Extra SSE boost OK.
[04:09:41] - Couldn't send HTTP request to server
[04:09:41] + Could not connect to Work Server (results)
[04:09:41]     (129.74.85.16:80)
[04:09:41]   Could not transmit unit 06 to Collection server; keeping in queue.


--- Opening Log file [January 13 04:14:53 UTC]

Thanks to anyone that helps


Edit--

My GPU is folding just fine
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
post #2 of 6


Looks like that server is down.

You can try deleting the work folder and queue.dat file and restart the client. *hopefully* you will be assigned to a different work server.

EDIT - just noticed also you pulled project 10015, which is a unicore project. I'm assuming your running this on your i7 920? You will want to add -smp flag to your shortcut so you can pull smp work units. (Much higher point value) And also go register for a passkey if you have not done so already.

Guide for setting up smp and link to get the passkey:
http://www.overclock.net/folding-hom...mp-client.html
Edited by Digigami - 1/12/11 at 10:51pm
post #3 of 6
Quote:
Originally Posted by Digigami View Post
You can try deleting the work folder and queue.dat file and restart the client. *hopefully* you will be assigned to a different work server.
.
No!!!
OP is in the middle of a unit now, and is trying to send completed work. The collection servers are down at the moment they will be up soon.

But you are correct on the other part, is that client from your sig rig? If so you are not folding the right units for your system.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Sorry, jumped the gun.. Didn't see the 'attempting to send results' bit.. But yeah, client isn't configured correctly if it's folding on his i7... Unless he wants to be doing unicore?
post #5 of 6
SS_Patrick, you need to add the -smp flag so it uses all your threads on your CPU and gets you more points.
How to add flags

Also did you grab a passkey? If not get one here.
To add the key just add the -configonly flag then remove it when your done.

Quote:
Originally Posted by Digigami View Post
Sorry, jumped the gun.. Didn't see the 'attempting to send results' bit.. But yeah, client isn't configured correctly if it's folding on his i7... Unless he wants to be doing unicore?
Sure it took long to finish that unit to begin with, might as well Stanford get that information.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
Sorry for the late reply.. I had the -smp flag added but for some reason in my retardedness the program I use to start it as a service I set the exe to the main folding one and not my shortcut with the flags.

Yes it's my sig rig

Also, I was still getting the connection error. So in my lack of patience I deleted the work folder and queue and all is good now
Edited by SS_Patrick - 1/13/11 at 1:13pm
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 2600k Gigabyte P67-UD4-B3 GTX 580 GTX 580 
RAMHard DriveOSMonitor
Who cares? Intel SSD  Windows 7 Dell u3011 
MonitorPowerCaseMouse
Dell u3011 Seasonic x1200 800D G700 
AudioAudio
Xonar STX Beyerdynamic DT 990 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team