Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › New build won't turn on!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New build won't turn on!!! - Page 2

post #11 of 14
Quote:
Originally Posted by whipple16 View Post
I never took the CPU or block off so I can't imagine that would be the problem. I'm gonna gonna keep leak testing for a while I guess until I think of something cause I really don't want to tear this thing apart again
That would make sense. Well do all the normal things (i.e. cycle ram, switch PSU, check for shorts, ect.)
baby cakes
(13 items)
 
Macbook 4,1
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 [4.01Ghz vCore 1.28125 HT on] GA-X58A-UD3R ZOTAC GTX 460 1GB SLI [840/1680/1900 @stock volts] CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 64GB SATA III, 2x F3 1TB 7200rpm RAID 0 Sony Optiarc 24X DVD/CD Ubuntu 14.04 22" Dell SP2009W 1680x1050 
PowerCase
CORSAIR HX 750W Cooler Master HAF 922 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Duo 2.4Ghz Penryn T8300 Some logical board GMA X3100 4GB (2x2GB) DDR2 667Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 160 GB 5400 RPM SATA II Combo drive OSX 10.6.4 (Snow leopard) 13.3" 1280x800 TFT 
PowerCase
Dying battery White macbook case 
  hide details  
Reply
baby cakes
(13 items)
 
Macbook 4,1
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 [4.01Ghz vCore 1.28125 HT on] GA-X58A-UD3R ZOTAC GTX 460 1GB SLI [840/1680/1900 @stock volts] CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 1600Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 64GB SATA III, 2x F3 1TB 7200rpm RAID 0 Sony Optiarc 24X DVD/CD Ubuntu 14.04 22" Dell SP2009W 1680x1050 
PowerCase
CORSAIR HX 750W Cooler Master HAF 922 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core 2 Duo 2.4Ghz Penryn T8300 Some logical board GMA X3100 4GB (2x2GB) DDR2 667Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi 160 GB 5400 RPM SATA II Combo drive OSX 10.6.4 (Snow leopard) 13.3" 1280x800 TFT 
PowerCase
Dying battery White macbook case 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Thread Starter 
Anyone else got any ideas. Power LEDs on my board don't turn on when the psu is switched on bit I'm still getting power to USB devices.

Fans and pump work when the 24 pin is jumped.

I have tried reseating gpu ram and CPU.
Daily Driver
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 6700k ASUS Hero VIII EVGA GTX 980 TI Corsair Ballistx Sport DDR4 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 250GB SSD Custom Water loop Windows 10 enterprise XB270UH 
PowerCase
EVGA G2 750w Thermaltake Core P5 
  hide details  
Reply
Daily Driver
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 6700k ASUS Hero VIII EVGA GTX 980 TI Corsair Ballistx Sport DDR4 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 250GB SSD Custom Water loop Windows 10 enterprise XB270UH 
PowerCase
EVGA G2 750w Thermaltake Core P5 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Quote:
Originally Posted by whipple16 View Post
Anyone else got any ideas. Power LEDs on my board don't turn on when the psu is switched on bit I'm still getting power to USB devices.

Fans and pump work when the 24 pin is jumped.

I have tried reseating gpu ram and CPU.
Just bite the bullet and move it in to a new case. You'll be able to eliminate one more possible problem and you'll be one step closer to solving this issue.
Main Rig
(21 items)
 
Home Theater PC
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Asus P9X79 Pro XFX Radeon HD 6870 XFX Radeon HD 6870 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
4x4GB DDR3 1600 Corsair Vengeance Series Seagate 1.5TB 7200rpm Western Digital Caviar Blue 500GB 7200rpm Asus Optical Drive 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Raystorm Waterblock Black Primochill Tubing 1/2" ID / 3/4" OD XSPC RX240 XSPC Dual Bay Reservoir 
CoolingOSMonitorKeyboard
Swiftech MCP655 Windows 7 Ultimate 64 bit Dell U2410 Das Model S Cherry MX Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX850 NZXT Phantom Gigabyte M8000X Razer Goliathus 
Audio
Logitech X540 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 5200+ GA-MA78LM-S2H AMD 760G (Microsoft Corporation WDDM 1.1)  PNY Electronics  
RAMHard DriveOptical DriveCooling
PNY Electronics  Western Digital Caviar Blue Basic DVD Multi Recorder Stock 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Television PC Power & Cooling Silencer Series 500w Silverstone MLO3B 
  hide details  
Reply
Main Rig
(21 items)
 
Home Theater PC
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Asus P9X79 Pro XFX Radeon HD 6870 XFX Radeon HD 6870 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
4x4GB DDR3 1600 Corsair Vengeance Series Seagate 1.5TB 7200rpm Western Digital Caviar Blue 500GB 7200rpm Asus Optical Drive 
CoolingCoolingCoolingCooling
XSPC Raystorm Waterblock Black Primochill Tubing 1/2" ID / 3/4" OD XSPC RX240 XSPC Dual Bay Reservoir 
CoolingOSMonitorKeyboard
Swiftech MCP655 Windows 7 Ultimate 64 bit Dell U2410 Das Model S Cherry MX Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX850 NZXT Phantom Gigabyte M8000X Razer Goliathus 
Audio
Logitech X540 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 X2 5200+ GA-MA78LM-S2H AMD 760G (Microsoft Corporation WDDM 1.1)  PNY Electronics  
RAMHard DriveOptical DriveCooling
PNY Electronics  Western Digital Caviar Blue Basic DVD Multi Recorder Stock 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Television PC Power & Cooling Silencer Series 500w Silverstone MLO3B 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Did you make sure you totally cleared the CMOS chip? Remove battery, switch jumper if applicable, etc.

The only other thing you can do is reseat everything, keep any unnecessary USB headers, audio, drives, etc unplugged and try to barebones boot with just the mobo, CPU, 1 stick of memory and a monitor. No drives at all. Don't even use the front panel headers like the power, reset switch, LEDs, etc. use a jumper to start the computer. And try another graphics adapter if you can too.

If that all fails then you my friend, are taking apart your loop and taking EVERYTHING out of that new case. Sorry.
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X4 955  Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Sapphire HD 6950 Sapphire HD 6950 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G-Skill Mushkin Callisto Deluxe WD Black LG Supermulti 
CoolingOSKeyboardPower
Rasa Black CPU water block. Rasa X20 pump/res c... Windows 7 Ultimate x64 Deck Legend Fire mechanical with Cherry Black s... Cooler Master Silent Pro Gold 1200W modular PSU. 
CaseMouseAudio
Cooler Master Storm Scout Logitech MX-518 Logitech Wireless headset for gaming and 100w M... 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom II X4 955  Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Sapphire HD 6950 Sapphire HD 6950 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G-Skill Mushkin Callisto Deluxe WD Black LG Supermulti 
CoolingOSKeyboardPower
Rasa Black CPU water block. Rasa X20 pump/res c... Windows 7 Ultimate x64 Deck Legend Fire mechanical with Cherry Black s... Cooler Master Silent Pro Gold 1200W modular PSU. 
CaseMouseAudio
Cooler Master Storm Scout Logitech MX-518 Logitech Wireless headset for gaming and 100w M... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › New build won't turn on!!!