Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Problem with Windows 7 connection?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with Windows 7 connection?

post #1 of 2
Thread Starter 
I recently installed Windows 7 on my PC and sometimes it randomly loses connection, especially mid games which is quite annoying. I have to restart the computer in order for it to it to work again.

Can anyone help me? I think the problem lies in the adapter because sometimes I can get internet back when Windows 7 resets the network adapter. But this is just a temporary fix.
Nighthawk
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 ASUS P6X58 EVO eVGA GTX480 6GB Patriot DDR3 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
2x Samsung 1TB 7200rpm Windows 7 64bit / Windows XP 64bit Dell 24" Corsair 650HX 
CaseMouse
Corsair 800D Logitech MX510 
  hide details  
Reply
Nighthawk
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 ASUS P6X58 EVO eVGA GTX480 6GB Patriot DDR3 1600MHz 
Hard DriveOSMonitorPower
2x Samsung 1TB 7200rpm Windows 7 64bit / Windows XP 64bit Dell 24" Corsair 650HX 
CaseMouse
Corsair 800D Logitech MX510 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Have the most up to date ethernet drivers?
Waiting on X399
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B57 @ X4 3.9 Gigabyte 790FXTA-UD5 Sapphire Radeon 290 8 GB G.Skill 2133 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
250 GB 840 EVO Noctua NH-D14 Windows 10 Logitech K350 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic x750 Corsair 600T Logitech G100s Razer Goliathus Speed 
Audio
Plantronics Gamecom 788 
  hide details  
Reply
Waiting on X399
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B57 @ X4 3.9 Gigabyte 790FXTA-UD5 Sapphire Radeon 290 8 GB G.Skill 2133 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
250 GB 840 EVO Noctua NH-D14 Windows 10 Logitech K350 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic x750 Corsair 600T Logitech G100s Razer Goliathus Speed 
Audio
Plantronics Gamecom 788 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Problem with Windows 7 connection?