Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › GTA IV mods dont show up?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTA IV mods dont show up?

post #1 of 5
Thread Starter 
I installed a few car mods and whenever i start the game they somehow revert themselves back to origonal form, ive installed them before but i just did a fresh install of GTA (due to some other mods) and when i went to throw in my viper i loaded up the game all i see is the stock banshee. Even when editing handling.dat it reverts itself back to normal, because i managed to get snowmod installed and when i did that it replaced handling.dat but when i went to compare the one it installed to my backup (after launching the game) they were the same. Also when starting up sparkIV it says cannot locate game, even though it has never said this before, and i have to manually locate it. AND when i install n-gine mods it says unable to locate game or something like that, even though i have NEVER had a problem before, and basically anything that tries to access the game folder cannot seem to find it even though the path is correct or even if i do it manually, the only one that works manually is spark IV.
I have the steam version updated to the latest pathc, which i think is 1.0.7.0
any help or someone with my problem?
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Thread Starter 
EDIT- Just thought of a way to make handling.dat and stuff work, after editing them change handling.dat to read only. Will try now.
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Isnt there something you have to use allow you to use mods ingame? Xlive.dll or ASIloader? Something like that?
post #4 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by GJF47 View Post
Isnt there something you have to use allow you to use mods ingame? Xlive.dll or ASIloader? Something like that?
THANKS, what a rookie mistake on my end, i COMPLETELY forgot to put scripthook.dll into my folder even though i had scripthook.asi and scripthook.txct in there .
+rep.
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
/thread
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
Oppress This!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 2 X4 B55BE @ 3.7 ASUS M4A89GTD-PRO USB3 GTX 470 + GTX 275 SOC 4gb Crucial Ballistix T 1600 6-8-6-20-24 1T 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2xWD640AAHLS + Hitachi 2TB 7200RPM + 2x150gb VRapt HP IDE + LG SATA Win 7 x64 ult 15" 1024x768 Dell (visually impaired) 
PowerCase
XFX XXX 650w (green fan) Antec 300 (Heavily Modded) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › GTA IV mods dont show up?