Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Computer keeps Blue Screening
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Computer keeps Blue Screening

post #1 of 7
Thread Starter 
I don't know what is the cause but my new build keep blue screening.
I have stress tested and run games without any problems what so ever.
The PC isn't overclocked and everything is at stock speeds.

The blue screens seem to be happening at random and I don't know what causes them.

I attached a screeny of the problem, anything I can do?
This is seriously annoying because I can't figure out the pattern behind the blue screens.
post #2 of 7
Thread Starter 
Here is a something that I downloaded to see what the problem was. From what I can tell... looks like either the Video Card / Drivers?
post #3 of 7
what mobo?

ram timings and voltages set?
if that fails, up the core voltage a little
post #4 of 7
Thread Starter 
I think this should give you all the information you asked for.

RAM is at 1.65 (Also attached a picture for that)

post #5 of 7


^See what I highlighted, atikmdag.sys is fairly common with ATi cards and BSODs. Flaky drivers, in particular. My friend kept getting a BSOD from the latest Catalyst drivers, as well, and atikmdag.sys was the culprit. Switching to Catalyst 10.11 fixed it. Try that?
Edited by Diabolical999 - 1/15/11 at 7:59pm
●๑۩۩๑●
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K @ 4.4GHz (1.34v) Gigabyte P67A-UD4-B3 Gigabyte GTX 470 SOC @ 825MHz 4GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz (CL8) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB Cooler Master Hyper N520 Windows 7 Ultimate x64 SP1 ASUS VH236H 23" 1080p | 2ms 
PowerCaseAudio
Corsair TX650w (V1) Xigmatek Utgard X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
●๑۩۩๑●
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K @ 4.4GHz (1.34v) Gigabyte P67A-UD4-B3 Gigabyte GTX 470 SOC @ 825MHz 4GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz (CL8) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB Cooler Master Hyper N520 Windows 7 Ultimate x64 SP1 ASUS VH236H 23" 1080p | 2ms 
PowerCaseAudio
Corsair TX650w (V1) Xigmatek Utgard X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
I just reinstalled the drivers after doing a sweep in safemode with DriverSweeper. I didn't install the CCC so I will see how it does without it.
post #7 of 7
Thread Starter 
Well just now another BlueScreen happened with the same outcome, the ati driver. Should I try installing the 10.11 version? Or is my new graphics card maybe faulty?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Computer keeps Blue Screening